Ahmet Büke
11 Nisan 2022 tarihinde eklendi
baştan sona her sahnesi tahmin edilebilir klasik büyük hayvan ve araştırmacılar mücadelesi filmi.. Çok bilindik.. Sahneler çok amatörce.. Oyunculuklar vasat.. Kurgu zayıf.. Bence gereksiz bir abd filmi.. Bütçesi falanda muhtemelan çok düşüktür..
Başta lopez olmak üzere bir çok tanınmış oyuncunu rol aldığı ilk filmde oldukça kötüydü ama bu filmi ayrı bir yere koymak lazım sıkıntıdan karnıma ağrılar girdi berbat oyuncularda, saçmalık senaryosuna kadar herşey rezalet.
film gerçekten güzeldi bazı filmleri fazla beklentilere girmeden izlemek lazım onun size vereceği hoş ve eğlenceli dakikalara razı olun böylece filmden zevk alırsınız puanının düşük olmasına şaşırdım gayet eğlenceli bir filmdi.
Film süper film olmamasına rağmen izlerken sıkılmadan izleniyor. Akıcı bir şekilde ilerliyor. Burda yapılan yorumlar kadar kötü değil. Görüntüler özellikle çok hoştu. Yıllarda da çok yapay duruyordu...
ya bence bu fiLme veriLen not cok az en azından 10/6 aLması gerekir.FiLm gercekten sıkmıyor yeri geLdiğinde güLüyorsunuz geriLim var oyuncuLar gayet iyi daha ne istiyorsunuz ki ;)
yaa bence film güzeldi hem korku hem komedi yani fazla abartmaya gerek yok okadarda yermeyin canım.seni ekrana bağlamadı mı?o zman diycek bişey yok.kaptana gelince adamın hayatı orda geçmiş tabiki herşeyi bilcek ne kadar abartmada olsa.bilim adamı dediğin sadece kitaplardan öğrenmiş bilgilerle dolu çoğu boş.ama tecrübe bilgisi daha çok işe yarar filmdede gördüğünüz gibi bu kadar da olur tabiki..
Genelde gerçek olmadığını bildiğimiz yaratıkların kullanıldığı bu tarz filmler çok da başiarılı olamazlar...Çünkü tamamıyla gerçek hayatta geçen bu filmler inandırıcı ve etkileyici olmakta çok zorlanırlar .Ama 'Anaconda'gerçekten iyiydi öyle ki kendi tarzındaki ve benzer filmlerin en iyisiydi diyebilirim........
Evet bende arkadaşa aynen katılıyorum çok süper güzel değil ama vasatta değil çok güzel sahnelerde var ör/ ŞELALEDEN DÜŞÜŞ GİBİ izlenmeye değr bir film.
ya hammerusta ne diyeyim sana. Tamamen klişe film ama aynen senin gibi yaratık, böcek felan oldumu bende tüketmekten zevk alıyorum. hele orman bi adım ilerisi görülmeyen sık ağaçlar olmuyor mu... İlgi duyan için zevkli film
Tam yazmaya başlıyacaktım ki,intelligent arkadaşım benden önce davranmış,demekki benden uzun ömürlü olacak :o))Şaka bir yana eleştirilerimi yazayım : 1-Film klişelerle dolu2-Hatalarla dolu3-Oyunculuk sıfır4-Konu tanıdıkAmmaa hepsinin üstüne sünger çekiyorum......ve ben böyle filmleri severim diyorum.İster kaliteli olsun(jaws) ister kalitesiz,yaratıklı,böcekli,hayvanlı filmler her zaman tüketim alanıma girmiştir.Kalitesini fazla sorgulamadan tüketmişimdir.O yüzden film kötü dahi olsa ki kötü,ben filmden zevk aldım,memnun ayrıldım.Ben bu stırları yazdığım sırada pek izleyecek seyirci kalmamıştır ama gitmeyin derim.Sadece ben ve benim gibi meraklılarına(mesela intelligent)...NOT : İlk filmde J. Voight ,devam filminde ise kaptan(ismini hatırlamıyorum) çok iyiydiler.Ama J.Voight kötü rolünde muhteşemdi bence !!!!