Seyrettiğime film bile demiyorum baştan sona saçmalık aldığı puanı kesinlikle haketmiyor filmin senoryosu iyi olsa bile bu filmi kurtarmıyor mide bulandırıcı...
yorumlar filmin berbat olduğunu söylüyor ama puanlar yine tavan yapmış. siz siz olun yorumları okumadan film izlemeyin. vasat sıkıcı gizemli ama sonu kötü abartılı hayali ve mantıksız bir film izlemek isterseniz buyrun :)
ne yalan söyleyeyim filmi tam olarak çözemedim.yani ne mesaj vermeğe çalıştığını anlamadım.farklı bir kişiliğe(iyi bir burna sahip :) ) sahip olan elemanın yeni parfümü için yaptığı olaylar(cinayetler desek daha doğru olur). film bu kadar basit ama ne bilim.garip değişik bir film yapmaya çalışmışlar. . .
şaşılası derecede kötü bir film yapmayı nasıl becermişler hayret ettim.filmin ilk bölümü sıkıcı, ikinci bölümü ise saçmaydı.şöyle bir düşünüyorum da izlediğim filmler içinde en kötüsü buydu(hafta en az 7 film seyrederim).