Koku: Bir Katilin Hikayesi
4,1

csandikcioglu
csandikcioglu

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ben böyle enterasan bir film görmedim..çok değişik tamamen sıradışı anormal bir film olmuş...Filimin girişinden ortalarına kadar sürecte Baptista'nın hayatının anlatılış tarzı gerçekten etkileyici ama bir o kadar da yorucu..Finale doğru giden sürecte filmin kazandığı ivme beni heyecanlandırsa da finali resmen boynumu büktü,havada, bir çırpıda bitirilmiş gibi geldi.Ama yine de başarılı.Dustin Hoffman ı da özlemişiz,her ne kadar yardımcı rolde de olsa yine de varlığı yetmiş.İzlenmesi gerek diye düşünüyorum
ka-boy
ka-boy

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Sıradışı bir hikaye, konusu çok güzel ve bunun yanı sıra oyuncular da harika. Sonunuda daha iyi getirebilirlerdi. son 10 dk da olan olayları saymazsak izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum.
erdenay-2
erdenay-2

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
valla bende filmi izlerken sıkıldım, tamam bazı sahneleri ve konu güzeldi fakat filmin sonu öyle anlamsız bitti ki cidden çok şaşırdım,yani film bence çok daha iyi olabilirdi, şunu da belirteyim filmde oynayan (şimdi kızın ismini unuttum ama.. :)) çok hoştu yani sırf onun için bile gidilir... :))
gokhankoruyucu
gokhankoruyucu

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çekimler ve atmosfer muhteşem. İzlerken sürekli merakla bekliyorsunuz bir sonraki sahneyi. Dolayısı ile filmin sonu diyorsunuz içinizden; nasıl olabilir, nasıl bitebilir?

İşte bu beklenti ile duvara çarpıp, "bu ne böyle yaa" diyerek şaşırıp kalıyorsunuz. Tam bir yıkım ve saçmalık ile bitmiş. Sanırım bu kitabın asla filmi çekilemez dedikleri doğru olsa gerek. kitabı okumadım ama tahmin ediyorum ki, sonu beyazperde de gördüğünüzden çok daha anlamlı ve açıklayıcı olmalı. Yoksa film, son sahneleriyle tam bir saçmalığa dönüşüyor..
burak-aydil
burak-aydil

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Açıkçası filmi beğenmedim. Beğenmememin nedeni de filmden bir beklenti içinde olmamdı. Malesef beklentilerimi karşılayamadı. Beni çok sıktı. Film bitse de yatsam diye düşündüm durdum. Hayal kırıklığına uğradım kısacası...
voyager19
voyager19

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşların dediği gibi film hem dönemini çok iyi yansıtıyor, aynı zamanda bir adamın doğa üstü gücünün etkisiyle koku arama merakının sonunda onu bir katile dönüştürdüğünü de görmekteyiz.Ayrıca dustin hoffman' ında filmde olması ayrı bir renk kattı. X man tarzı olmayıpta sanki bir mutantmış gibi kahramanımızın manyakça bir özelliğe sahip olmasıda ayrıca ilginç...
esra-cerkezoglu
esra-cerkezoglu

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
harika bir film olduğunu düşünüyorum konusundaki mükemmellik çekim dekor ve oyuncularındada devam etmiş filmi çok beğendim ve şimdide kitabını okuyorum kitapla film arasında bazı farklılıklar var ama kitapta film kadar güzel herkese tavsiye ederim
olcayergulu
olcayergulu

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kitabı harikaydı.ve kitabı okuyup durumdan haberdar olan birinin filmi beğenmesi zor.film kotu bir uyarlama diil ama kitabıı okar güzel ki yanında sonuk kalıo
alperergene987
alperergene987

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bugüne kadar kitabını okuyup filmini bu kadar beğendiğim bir film yok.Kitabındaki betimlemeler mükemmel uyarlanmış.Ama kitabı okumayan birine film saçma gelebilir.Bana göre mükemmel 10/10
mertcanmode
mertcanmode

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bende puanın bu kadar düşük olmasına şaşırdım.bence pek çok mesaj içeren bir film.benden geçen bir film
ozgunyasarbakir
ozgunyasarbakir

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu aradar müzkler çok iyiydi.söylemeyi unutmuşum=)
olcayfb1907
olcayfb1907

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
film tek anlamıyla süper... artık senaryolar birbirine benziyordu ama bu film farklı senaryosuyla alkısı hakediyor.sunu da söyleyeyim en başta bir fransız filmi olması beni önyargıya düşürdü içimden'bu film öteki fransız filmleri gibi sıkıcıdır kesin' dedim ve izlemeye başladım sıkılırsam filmi kapatırım diye başladım izlemye bir baktım film bitcek ama beni sıkan hiç bir şey yok.Bir an burnuma lanet ettim adamda ne burun var bizdeki nasıl...İnanmazsanız bir ara gül kokusu geldi bir taraftan onu anlayamadım heralde bu filmle bütünleşmemden kaynaklandı.yazım sizi sıkmıstır belki ama inanınki bu filmin sizi sıkmayacağına eminim hatta sizi alıp o kokunun bulunmadığı parisin o yüksek yerlerine de alıp götürecek... Filmi kim yaptıysa eline koluna gözüne kamerasına sağlık...:)
realsk
realsk

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
insan bir tarzı anlamayabilir veya beğenmeyebilir ama bu film beğenilmeyecek gibi değil.kalite,özgünlük,etkileyiciliği üst düzey.bu film baş tacım.9 dokuz
pokipss
pokipss

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya ben bu filme kötü yorum yapanları anlıyamıyorum. bu film gerekten arşivlik bir film bence kesinlikle izlenmeli şu ana kadr izlediğim en ilginç filmdi.
can-17
can-17

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
değişik bir konusu var, masalsı...
baş rol iyi bir tercih...
yine değişik bir son...
guzel izlenebilir