başı, sonu, kurgusu, oyunculuğu herşeyi dört dörtlük... kitabı da kendine esir edecek şekilde akıcıydı, filmi de öyle olmuş... kesinlikle tavsiye ediyorum. iyi seyirler.
İlginc ve coook farklı bir senaryosu olan,görüntüleri özenle secilmiş hoş bir film. Sonunda hakikaten bir tuhaflık var. Pek begenmedim sonunu...Ama izlenmeli...10/8
2 saatin nasıl geçtiğini anlayamadım. Ölen kızlara mı üzüleyim, yoksa ölümlerinin güzel kokular yarattığına mı sevineyim anlamadım... Gerçekten ilginç bir konusu var. Sıkılmadan izleyebiliceğiniz bir film...
Film uzun süresine rağmen sıkılmadan izlenilebilecek bir yapım ancak sonu tatmin edici değl puanı bence biraz abartılı olmuş imbd puanı 7.5 iken burada 8 bu film için fazla bence 6/10
filmi gercekten cok begendim kesinlikle sıkılmayacagınız bir film.Ama beni en cok düsündüren konu bakınız bu film avrupada yapılmıs.Yani almanya , fransa gibi ülkelerde bu güzellikte filmler yapılabiliyor demekki.İlerde Amerikaya ciddi rakip olabilirler belkide. Ama gelin görün ki türkiyede cekilen filmlerin halini.Avrupadan geri oldugumuzu bu film sayesinde ögrendim.
Kimine göre izlenebilecek en saçma film, kimine göre bir baş yapıt. Tercih hakkımı ikinci şıktan kullanıyorum ben. Kitabındaki o yoğunluk yok tabiki. Grenouille tam anlaşılamıyor filmde. Ama tek amacı başkalarına insan süsü verebilmek, bulunduğu ortamlarda "normal bir insan" gibi farkedilmeyi istemek olan bir kahraman.. Söze ne hacet başka. Muhteşemsin Patrick Süskind. Ve benim hayatımın kahramanısın Jean-Baptiste Grenouile..
İzlememek bir hata. Tabi asıl amacı anlayabilirseniz..