aslında konu iyi ama film berbattı dahA iyi olabilirdi.bence kimse izlemesin zaman kaybı herhangi bir dükkanda gezerken filmide görürseniz raflarda konusunu okuyun yeter fazlasını haketmiyor
başlangıcına dayanırsanız sonuna doğru sizi gayet iyi bağlıyor. önyargılı olmamak gerek japon filmleri için. bence akasya türünde gayet konulu ve etkileyici bir film.
Konunun işlenişi kesinlikle güzeldi. Psikolojik gerilim türünün iyi bir örneğiydi bence. Ama tabiki klişe sahneler, gereksiz abartı tepki ve efektler olmasaymış 10 puanı alırdı.
Uzakdoğu filmlerinin tipik hastalıkları olan cılız dialoglar, alakasız tepkiler ve yerli yersiz efektler burada da fazlasıyla can sıkıyor. Zaten pek fazla izlemediğim bu filmleri Akasya'dan sonra bir daha asla seyretmemeye karar verdim. Son 5 dakika için bu kadar rezalete katlanamam. Puan vermeye değer bulmadım.
sıkı bir uzakdoğu sineması fanı olmama rağmen bu filmi kabullenemeyeceğim.Oldukça durağan,yavaş tempoda ilerleyen,karmaşık konuya sahip bir film..bu filmden çok daha iyiler var.
filmin bir kere türünün korku olamdığını baştan kabul edelim.korku namına hiçbir şey yoktu ama filmin korku olmaması onun iyi bir film olmadığı anlamına gelmez.hatta çok iyi bir dram filmi olmuş.ilk yarılar acaip sıkıldım,saçma bir film die düşünmeye başlamıştım ancak son yirmi- yirmi beş dakikası gerçekten çok akıcı ilerliyor.güzel bir filmdi ama korku için tavsiye edemem7/10