kızımın favori filmi.bıkmadan defalarca seyrettiği bir film.bazen hergün seyreder hatta...kendi adıma söyleyeceğim gençlik filmi olarak güzel yapılmış bir film...beğendim...
Çok çok eğlenceli seyrederken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir gençlik filmi olmuş..Hoş vakit geçirmek için tavsiye ederim.Lindsay Lohan eğer özel yaşamına dikkat ederse ilerde bence çok iyi bir oyuncu olacak!!
Bu filmi 10 kere izlemişimdir ve bi 10 kere daha izlerim muhteşem bir gençlik komedisi konusu farklı,Lindsay Lohan ayrı bi farklıve ayrıca bu filmlr birliklte aşık olduğum kızlar listesine bir kişi daha eklendi''Rachel McAdams''çok duru bir güzelliği var değilmi bunu aksini kimse idda edemez filmdede çok güzel oyundı..Tebrikler walla çok güzel olmuş...!!!9/10
bende daha yeni izledim.değişik bir konusu var filmin.lindsay lohanın oyunculuğunu çok beğendim bu filmde belkide bana öyle gelmiş labilir ama izlenmeye değer:)
beğendim gsl ama bi eksiklik wardı lindsay ide sewerim oyunculuk ii ama bunu ilerletyen zamanlarda kesinlikle daha da ii yapıcak ayrıca size bi tavsiye bi küçüklük filmi war "Komik Tuzak" izleyin süper ikiz olmuş hehe tabi gerçekte ikiz değil :D:D:D
Bence her karakter yerine oturmuş. Farklı bir konusu var. Oyuncuların mükemmel performansı ve harika bir senaryo. Kötü Kızlar iyi film. Mutlaka izleyin ve acayip komik.