Eğlenceli ve dinamik anlatımıyla zevkle izlenecek bir gençlik komedisi.''30 Rock'' öncesi Tina Fey'in elinden çıkan senaryosu farkını hemen belli ediyor.Amanda Seyfried ve Rachel McAdams'ı çok genç halleriyle görmek şaşırtıcı eğer hala izlemediyseniz.Eksik kaldığını düşündüğüm yönü Cady'nin dönüşüm sürecinin hızlı geçilmesi ve filmin sonunda belirtilen okulda herkesin kendisinden nefret etmesinin altının yeterince doldurulamaması.
Sürekli izlediğim ve izlemekten hiç bıkmadığım mükemmel bir film.Eğlence, komedi, acı ve rekabet gibi bir çok duyguyu içinde barındırdığı için de ayrı bir başarı elde etti bana göre.Oyuncu kadrosu da sevdiğim ve başarılı bulduğum kişilerden oluşuyor.Yani kısaca; "Kötü Kızlar" unutulmaz.
Alışılagelmiş gençlik filmleriyle aynı kefeye konulmayacak bir film.Konuya daha farklı yaklaşılmış ve "bu tür filmleri sevmem" diyenlerin de izleyebileceği bir film olmuş.Oldukça beğendim
acayip eğlenceliydi lindsay lohan kendinden beklenmiycek bi performans göstermiş ama bence kötü kızlar asla uslanmazlardı :) keske devam filmi gelse...ama sanmıyorum :(
ben bu filmin bu kadar komik,bu kadar eğlenceli ve bu kadar güzel olacağını açıkçası tahmin etmemiştim.sağlam bir film.lindsay lohan hafife alınmaması gereken biri olduğunu bize bu filmle gösterdi.(özellikle genç bayanlar bu filmi kaçırmasınlar.) saygılar.
Çok çok eğlenceli seyrederken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir gençlik filmi olmuş..Hoş vakit geçirmek için tavsiye ederim.Lindsay Lohan eğer özel yaşamına dikkat ederse ilerde bence çok iyi bir oyuncu olacak!!
eğlenceli bir gençlik komedi filmi linsay lohan her zaman ki gibi çok tatlı tabi rachel mcadamsı da unutmamak lazım oda çok iyiydi eğlenceli,komik seyirlik bir film...