Ella
    3,7
    Ella hakkında görüşlerin ?

ayhan2451
    ayhan2451

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    "Ella Enchanted" Anne Hathaway'in tüm güzelliğini sergilediği bi film.. Oyunculuk adına bişey beklemek bu film için uygun olmaz zaten.. Zira masalseverlere hitap eden bir film.. Elfler, canavarlar,devler... Ama değişiklik arayanlar için ideal.. 7/10 alır benden.. Anne Hathaway.. Allahım sen nelere kadirsin.. :-))))
    jamesbond-2
    jamesbond-2

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    ben bu filmi cindrella ve birazda uyuyan güzel’e benzettim.klişeler var,peri masalına benziyor ama insan değişik yaratıklar ve yerler gördüğü için hoşnut kalıyor.çok fazla beklentiye girilecek bir film değil biraz da çocuklara hitap etmekte.anne hathaway olmasaydı izlemezdim açıkçası.eğlenmek için izlerseniz hoşnut kalabilirsiniz...
    mumya-evi-94
    mumya-evi-94

8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Bence çok harika bir film olmuş.Anne Hathawayın performansı çok hoştu.Eğer izlemediyseniz mutlaka izleyin.Bence 10 üzerinden 10 verilcek bir film olmuş
    alici-utku
    alici-utku

9 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    anne hathaway sadece bir acemi prenses olmadığını kanıtladı.bu tür çocukluklarda hoşlanıyorsanız ya da başroldekilerin hayranıysanız mutlaka izleyin.
    cutnar
    cutnar

8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    bu filmi niye izledim bilmiyorum....bir çocuk masalı gibi daha çok ucuz ve basit esprilerle dolu...hayatımdan bir buçuk saati çalıp da bana birşey vermediğini söylememek için şöyle bir genelleme de bulunuyorum; amacım polemik yaratmak değil ama şu bir gerçek ki Kızlar Filmden Anlamaz! Türün meraklılarını belki biraz gülümsetir, izleyecekseniz birşey bekelemeyin sakın, efektler idare eder...
    darkness-fall
    darkness-fall

6 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    Ben de konuyu okudum.işte bu da bir külkedisi masalı umarım baymaz.Ama bizim kız ''ACEMİ PRENSES'' te de iyi oynadı.burada da kendini göstereceğine eminim:D