3,9
Cinayet Günlüğü hakkında görüşlerin ?
8 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Sonu hayal kırıklığı yarattı daha iyi olmalıydı onun dışında izlenebilir bir polisiye orta halli ne çok iyi ne çok kötü 7/10
7 Aralık 2014 tarihinde eklendi
gerçek bir olaydan esinlenen filmin her anını merak edip keyifle izleyeceksiniz 7/10
17 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Çok ilginç bir konusu olmamasına rağmen kaliteli bir film, zodiac ve karındeşen jack'i anımsatıyor, aslında soru işaretleriyle bırakılan gizemli seri katil hikayesi oldukça sıradan fakat başarıyla işlendiği için izlerken sıkılınmıyor.
22 Nisan 2012 tarihinde eklendi
İzlediğim Kore filmleri içerisinde en iyileri arasındaydı.Filmin sonuna kadar katil kim diye merakla beklerseniz,ama filmin hiç de öyle bir acelesi yoktur,daha doğrusu öyle bir niyeti yoktur.Karakterlerin değişimine ve karakter tahlillerine örnek olacak bir film.İmdb'den aldığı yüksek puanı hakeden bir film. spoiler: İşkenceci polisin sorgulamalarda sağ ayağına kılıf geçirerek zanlılara vurması ve daha sonra sağ bacağına saplanan bir çividen dolayı kangren olup sağ bacağının kesilmeside pek manidardı.
21 Mart 2011 tarihinde eklendi
Film 2 saat boyunca sürükleyip götürüyor; gel gelelim sonuna hüsran yani her sey ( o kadar sorusturma, gözaltilar, gerilimler) siradan bir kisi için miydi?Bu filmi izleyin derim çünkü 2 saat izletip sonunda size bir ip ucu bile vermeden bitirmesi açisindan...(acaba 2. bir filmi çekilecegi için mi? hala soruyorum bu soruyu kendime.Ekrana baglayan filmlerden ama en azindan bir ip ucu olmaliydi.
Saygilarimla (benden 7/10)
16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Güney Kore..

Güzel bir film, ortalarda biraz sıkılır gibi olsanızda yönetmen tekrar ipleri eline alıyor ve güzel kurgusu ile beğeninizi topluyor.. A bittersweet life kadrosundan birini görmekte insanı mutlu ediyor..

Şiddetle olmasa da tavsiye edilir....