Cinayet Günlüğü
    3,9
    Cinayet Günlüğü hakkında görüşlerin ?

-alp-
    -alp-

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Yorumumda böyle nacizane film demişim. Nacizane - 'Nadide' olacaktı:) Büyük hata ama kusura bakmayın. Ali
    dozbay78
    dozbay78

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    baştan sona akıcı ve sürükleyici bi film.10/9.
    basouekin
    basouekin

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    hollywood filmlerinden sıkılanlar kore filmlerin orjinaliğine kapılmamak mümkün değil . gerçekten film izlerken herkes bir merağa sürükleniyor, polislerin hissetiklerini hissedebiliyorsunuz. ben de film sonununu pek beğenmedim yine bir sırmış gibi bittiyor ,bir yandan da filmin böyle bitmesi insanı aklında daha kalıcı olmasını sağladığını düşünüyorum. uzun lafın kısası kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
    naked-soul
    naked-soul

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Ülkemizde maalesef vizyona girme imkânına erişemeyen bu çok kaliteli kore yapımının gerçek olaylara dayanması ayrı bir güzellik olarak çıkıyor karşımıza; güzellik derken elbette ki cinayet vukualarının hâsıl olması değil bu hadiselerin yaşanmış olduğunu görüp de şaşkınlığına kapılmanın ayrı bir özellik olduğunu demeye çalışıyorum. Askeri diktatörlük döneminde geçen seri cinayet olaylarını araştıran ekibin bir anlamda macerası seyrediyoruz. Film hem polisiye türü olarak başarılı bir örnek teşkil etme hem de dönemin bozuk adalet sisteminin kokuşmuşluğuna dair bir bakış açısı kazanmamızda önemli bir noktada duruyor. Sırf bir suçlu bulmak için masum insanlara işkence yaparak işlemediği kabahati onlara kabullendirmeye çalışmaları çürümüş rejimin salt emsali olabilir. Klişelerin doğurmuş olduğu hatalı düzene baş kaldıran elbette helal süt emmiş bir polisimiz var ancak bir süre sonra onunda sürü psikolojisinden olsa gerek karakteriyle çatıştığı anlara tanık geldiğimiz ve sabrımızın tükendiği dakikalar da oluyor.Güney kore sineması aşığı olarak filmi büyük bir heyecan ve merakla izledim, finale yaklaştıkça kalp atışlarımın hızlandığını da inkâr edemem ama böylesine kaliteli böylesine sağlam bir filmin sonunun beni tatmin etmediği gerçeğini de saklayamam. Baştan son ana dek neredeyse diken üstünde izlediğim filmden_doğal olarak_ finaline dair bir beklenti içersindeydim. Kim bilir, belli ki her zaman olduğu gibi fazla beklentiye girmişim ancak bu kesinlikle bir bütün olarak filme dair görüşümü değiştirmedi. Hala filmi çok sevdiğimi ve güney kore'ye dünya sinemasına böylesine ayrıcalıklı filmler kazandırdıkları için hayranlık beslediğimi söylemek istiyorum. Ekranda yaşanan huzursuzluğu izleyiciye hissettirmek çok zordur ve memories of murder bunun da üstesinden oldukça usta hamlelerle gelmeyi başarıyor. Bulduğunuz yerde sonuna dair çok çok büyük beklentilere kapılmadan alıp izleyin. En azından Hollywood yağmalamadan bir an önce bu şansı elinizden kaçırmamaya bakın bence? 9/10
    tekasker
    tekasker

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden arşivlik...Kore sineması=Keşfedilmemiş Maden...
    dynacy
    dynacy

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    şu filme 5 kişinin yorum yaptığını görünce inanın kahroldum. Piyasadaki 2000li yıllardan sonra en muthiş filmlerinden birisi.
    Sakın izlememek gibi bir hataya düşmeyin.
    İzleyin, izlettirin.

Katil kim ?
    sanalyalan
    sanalyalan

3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    werxc Arkadasa cok feci katiliyorum.
    Ki oyunculuk cok super olmus yani film oldugunu anlamak cok zor oyuncular rolleirni okadar dogal oynuyorlarki bi an film oldugunu unutabilirisiniz bence cok super bir film turunde izledigim en iyi bi kac filmden biri diyebilirim bu filmin hakki 8 den asgai degil 9/10
    ali3450
    ali3450

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bu film eğer 6,6 puan almışsa vay bizim film kültürümüze.sanırım herkes vurdulu kırdılı şeleri seviyo yazık şu fime yapılana yazık.bence 8/10 enaz.
    opethman
    opethman

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Güney Kore..

Güzel bir film, ortalarda biraz sıkılır gibi olsanızda yönetmen tekrar ipleri eline alıyor ve güzel kurgusu ile beğeninizi topluyor.. A bittersweet life kadrosundan birini görmekte insanı mutlu ediyor..

Şiddetle olmasa da tavsiye edilir....
    jesibundy
    jesibundy

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    aldığı puanı haketmiyor.kesinlike izlenmesi gereken bir film.tavsiye ederim.