Garez
2,9
Garez hakkında görüşlerin ?

cadik-malik
cadik-malik

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
şimdiye kadar seyrettigim korku filmleri içinde en guzeli diyebilirim kısıtlı butceli cok guzel korku filmi yapmışlar..
aykanatd
aykanatd

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Film hiç korkunç değildi.Bir çocuk var patlak gözleri var sürekli ağzını açıp BÖH! diye çıkıyor.Ayrıca halkayı fazla sevmememe rağmen halka garezden daha güzel.HİÇ OLMAZSA BİR KONUSU VAR.BUNDA KONU BİLE YOK.BÜYÜK BEKLENTİLER İÇİNDE GİTMİŞTİM AMA SONUÇ TAM BİR FİYASKOYDU.ZATEN ÇOK SIKICIYDI 2. CDSİNİ 3 GÜN SONRA İZLEDİM.TAM BİR VAKİT KAYBI!OKUL BİLE DAHA KORKUNÇTU.HATTA FİLMİN BAZI YERLERİNDE GÜLMEKTEN KIRILDIĞIMI BİLE SÖYLEYEBİLİRİM.
quenius
quenius

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ya kötüydü. hakkaten korkmaya hasret kaldık. salonda her hırıltıdan tırsan bi kız guruhu olmasa. korku filmi olduğu bile belli olmazdı... fimle ilgili tek hatırlayıp anlattığım sürekli böööbööö diye ortada gezen, yorganın altından dolaplardan çıkıp duran bi çocuk.. ayrıca halka bundan güzeldi. onun bi olayı vardı. bi hikayesi en azından. ölen atlar, uğursuzluk, izleyici ne olacak diye merak edip iyi kötü süpriz bi son buluyordu.burda nebuluyor. çok tartışılır.. netice kötü...
keyykeyy
keyykeyy

13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Halka'dan daha iyi bir film olduğu kesin. Halka'yı öve öve bitirememişlerdi ki bence iyi değildi. Son yıllarda açık söylemek gerekirse korku filmine hasret kaldık. Bir sürü saçma sapan şey seyrettik. Garez bir sürü saçmalığına rağmen diğerlerinden iyiydi. ama ortada iyi korku filmi yok da ondan iyi. Yoksa yarına kalacak bir film değil. Bütün bunlara rağmen ilk sahnesi kim ne derse desin insanı terletiyor!
ewonor
ewonor

12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bence bu film halka kalitesini yakalamaya çalışan basit bir film.yani nedir ben çocuktan niye korkayım,kedi yaw kucagına al okşa kardeşim,kedi ve çocukların korku filmlerinde kullanılması artık monotonlaştı,daha orjinal fikirler istiyor seyirci...budur
nevra-yildirim
nevra-yildirim

12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
hayatımda gördüğüm en sıkıcı korku filmi diyebilirim..mekanlar yok denecek kadar az,aslında mekan -rose red, shining i düşündüğümüzde- o kadar önemli değil fakat, bu filmde bir kaç ucuz "aniden yüksek ses efektiyle korkutma" çabasından başka hiç bir şey göremedim..bence s.micheal buffy olarak kalsın, daha iyi
halkayla karşılaştırmak??yanından bile geçemez..
mazurka92
mazurka92

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
halka filminin aynısı herşeyiyle tam bir taklit ama gerçekten iyiymiş ki halka kadar korkuttu....çünkü korku filmleri ikinci kez izlendiğinde korkutmaz!
alihsans
alihsans

10 Ocak 2005 tarihinde eklendi
yersiz ve yetersiz bir film. Oyunculuk, ilerleyiş, kamera... vasat denebilir ancak. Ama merak edenler izlesin.
hobalap
hobalap

10 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Beğenmedim.Beğenip beğenmemek göreceli bi kavramdır.Lütfen bunu kabullenelim.Korkmadım çünkü ben The Shining i izlemiş kişiyim.Zaten film çekilirken sarah m.g ve diğer oyuncularla yönetmenin dili arasında farklılıklar olduğundan mimiklerin nerede ve nasıl kullanılması gerktiğini bazen anlamışlar bazen doğaçlama yapmışlar ki bunu kendileri söylüyorlar.O yüzden olsa gerek orijinali daha güzeldi.....
fatih164
fatih164

7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
SONU BAŞINDAN BELLİ OLAN BİR FİLM, SENARYOSU DESEN 4-8 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA ANLATSAN KORKMAZ... KAPI GICIRTILARIYLA, GEĞİRMEKLE KORKU FİLMİ OLMAZ BUNLARA KORKAN İNSAN İSTANBUL SOKAKLARINDA DOLAŞMASIN AN FREN SESLERİNDEN YADA MİNİBÜS KORNASINDAN BİLE KORKAR HATTA KALP KRİZİ GEÇİRİR HERHALDE. 7,3 PUANDA YÜZYILIN KORKU FİLMİNE NE YAKIŞIYORYA;) ÖYLE BİR REKLAM YAPMIŞLARKİ FİLME ZATEN SAHNELER FRAGMANLARINDAKİ KADAR BAŞKADA SAHNESİ YOK YİNE DİYORUM BU FİLME KORKANLAR YADA ÇOOOKK İYİ DİYENLER SİZ DE BUNU İYİ OKUYUN
soniquake
soniquake

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Asya 333 benimle aynı fikirde olduğuna çok sevindim.
Bu durum bu siteye yazılan aşağı yukarı bütün yorumlarda geçerli.Filme gitmeden bile sadece etrafındakileri dinleyip filmi yerin dibine sokanlar var.O zaman biz hiç filme gitmeyelim.İnterneten film hakkında yorumlara bakıp ordakileri buraya yazalım.olacak iş değil.
Gönül Yarası filmine bile bir kaç gün önceye kadar sinepuanı 5-6 dıydı.Peki filme gitmeden bu filme bu puanı vermek nereden esiyor çok merak ediyorum...
Arkadaşlar lütfen biraz samimi olun.Hazır cevaplar yazmayın.
ben sitenin editörü değilim.ama dışarıdan birisi buradaki yorumları okuduğunda samimiyetsizliği görebiliyor.Unutmayın filme gitmeden önce sitelerdeki yorumları okuyup ona göre giden insalar var.Onların aklını boşu boşuna çelmeyin.
teşekürler...
iyomi
iyomi

2 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Filmde insan gerçekten korkuyor ama çok kopukluk var.Mesela Toschio öldü mü, onu kim öldürdü ve çocuk evde bütün olanları nasıl yapıyo filmin sonunda bunları anlatmıyolar.Sonunu da pek bağdaştıramadım.Viggo viggo'ya katılıyorum gerçekten artık siyah saçları önüne düşen canavar görünümlü yüzlerden vazgeçmeliler!Fakat yine de bu filme hakaret etmeyi saçma buluyorum.Diğer korku filmleriyle bağdaştırmak çok saçma çünkü her yapıt kendi içinde eleştirilir.Eminim çoğu kişi bu filmi izledikten sonra gece yatarken yatağını eliyle bi yoklamıştır.Film için çok berbat diyenler filmi izlerken hiç mi korkmadılar öyle put gibi oturdular mı şahsen ben film boyunca nerden bi yaratık çıkacak diye gerilmeden kendimi alamadım.Herşeye rağmen güzel denebilir bir film.
esat-ozcan
esat-ozcan

1 Ocak 2005 tarihinde eklendi
tamam bu film fazla başarılı olmayabilir ama adamlar karate filmi dışında da işler yapabiliyorlar.önümüzdee takashi miike gibi müthiş bir örnek varken...
hylel-ween
hylel-ween

30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
izlemedim.İzleyeceğimi de sanmıyorum.Çirkin oluşundan değil.Aşırı korkunç olmasından.Ama kim bilir belki fikrim değişir.
serhatonce26
serhatonce26

30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
arkadaşlar hazir olun filmin ikinciside yolda