Garez
    2,9
    Garez hakkında görüşlerin ?

regency34
    regency34

18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    süper nbir film sakın kaçırmayın
    by-love18
    by-love18

16 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Bence mükemmel den daha da öte film konusu oldukça ürkütücü Ani Çıkışlı sahneler iç ürperten müzikler bunlar lada saymakla bitmez bunlarda onu MÜKEMMEL DEN DE öte yapıyor Tabiki
    akcanakpinar
    akcanakpinar

15 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    normal msg atsam sığdıramazdım da ondan :P ya garezi kurtaran bi bill pullman o da neyine oynadıysa o kadar asıl ben garez in niye çekildiğine anlam veremedim açıkçası madem kısa çekeceklerdi bu kadar 30 dakkalık kısa film yapsalarda olurdu ilk 10 dakkasında bir tek sahne var orda kız biraz korkunç gözüküyor gel görelim filmin sonuna kadar mavi japondan korkan insan varmıydı acaba merak ediyorum korkmaktan kastım o anda irkilmek diil gece rüyasına girecek kadar korkmak korku filminin amacı odur bu film izletirken zıplatma amacıyla yapılmış gece yatağa yattın mı darkness taki yada o daki gibi varlıkların olmasına kafa yormuyosun yani
    onurdolanbay
    onurdolanbay

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    dün filmi izledimŞUNU SÖYLİYİM JAPONLAR İŞİ biliyor korku işini en iyi onlar yapıyor halka onlara ait ama filmlerde büyük bir eksikleri var oda "mutlu son". sonun mutsuz olmasını yadırgamıyorum ama adamlar sanki olayın çözümünü senaryoya uyduramıyor sanki hiç bir güç bunları durduramazmış gibi yaratıklar durdurulamıyor korkunçtu yani sinemada istediğimi aldım ama kafada soru işaretleri bırakıyor ayrıca kareni en başında öldürebilirdi ama filmin sonunda öldürüyor gerçi öldürdüğünü göstermiyor ama herhalde oraya hal hatır sormaya gelmemiştir diyer adamları ilk gördügü anda öldürüyor ama bunu ta filmin sonunda . filmde eksik yan çok ama korku berklentisini bende karşıladı ve baya korktum yinede şu bir gerçek ki HALKA nın yerini hiçbir film tutamaz
    falconx74
    falconx74

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    bence güzel bir film..orjinal versiyonu yani "ju-on"u da izledim.yönetmen aynı ama bu film daha çok irkiltiyor insanı..
    mediha199
    mediha199

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    beğenmedim!başı,sonu belli değil sonunu da anlamadım...
    Rainbow-Chaser
    Rainbow-Chaser

1 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    korku filmi arıyor ve tüylerinizin diken diken olmasını istiyorsanız bu filmi izleyin.ama yalnız değil...
    mesut777
    mesut777

28 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    bekledigimden cok cok daha kotu bir film göstere göster korkutmaya çalısmışlar bnla vakit kaybetceginize digerlerini seyredin daha iyi kesinlikle tavsiye ediyorum
    adnoka
    adnoka

27 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Film orta düzeyde. Kötü puan vermedim zaten (6/10). Ama birazda şu Halka filminin atmosferinden kurtulabilseydi bence daha güzel olabilirdi. Burada sadece lanet konusu işlenmiş. Halka filminde ise belirli bir tema işleniyor hiç olmazsa sürükleyici ve şaşırtıcı. Bu film tekdüze olmuş. Eğer devam filmi yapılırsa izlemem. Bence başka değişik konular bulunup mesela tadı damağımda hala ( TESTERE ) v.b.. izlettirilmeli.Herkese iyi seyirler...
    llalena
    llalena

24 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    filmi ancak izleyebildim,çok kötüü berbat vs.. yorumları bence abartı, o kadar da kötü bi film değildi.gerilimi yüksek tutmayı başarmışlar,filmi izlerken acayip kasıldım..müzik konusunda katılıyorum kötüydü ama ses efektleri iyiydi kadının çıkardığı sesler gerçekten de geriyordu izlerken (ya da duyarken:P)senaryo da pek iyi değildi arkadaşlara hak veriyorum. filmin devamı old. için final sonuçsuz kaldı umarım 2. daha iyi olur.
    Sedatt G
    Sedatt G

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    bazı sahnelerinden korktum ama konusu çooook kötü. Filmi izlerken sonunu hiç merak etmedim bana göre bu çoook büyük eksiklik. Cevapsız arama daha iiidi. Bu film çoook kötü. kendine özgü bir film değil gerçi cevapsız arama da sayılır ama insanı meraklandırıyordu.
    caneri16
    caneri16

21 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    fılmın en buyuk ozellıgı bır anda gerılım yaratması.sınemada ızlerken bı cok kısı bır anlık sok yasıyordu.bu fılmın yarattıgı gerılımden etkılendıgımı soyleyemem.ancak fılmın yerden yere vurulacak kadar kotu oldugunu dusunmuyorum.
    halka bır cok sahnesıyle gerılım yaratabılmeyı basaran ender fılmlerden bırı.garez de ıse durum farklı.anlık soklar yasatıyor ızleyıcıye.bu nedenle bu fılmı halka ıle karıstırmak yada halkadan gordugumuz gerılımı bu fılmden beklemek yersız.halka zaten apayrı bır gerılım basyapıtı.
    bence garezdekı en buyuk eksıklıklerden bırı muzık.muzık gerılımınden faydalanılmamıs.
    uzun saclı kızın makyajı guzel olmus.ınanılmaz ıgrenc bır yuzu var.korkmamak elde degıl.
    bazı arkadaslar fılmın cok kotu sonlandıgından bahsetmısler.ama sunu da belırtmek gerekır kı fılmın bır devamı oldugu acıkca anlasılıyor.zaten bu fılmde hıkaye tam olarak aydınlanmıyor ve akılda soru ısaretlerı kalıyor.
    2. fılmın bu fılmden daha cok ılgı gorecegını sanmıyorum. (6,5/10)
    bisikletlikyz
    bisikletlikyz

20 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Filmi Halka’dan daha çok beğendim.Özellikle kadının çıkardığı ses çok orjinaldi.Sabaha karşı bikaç kişiye telefon açıp denedim gerçekten korkutuyor.Film yerinizden zıplatmıyor ama iyi bir film olmuş.Ben sinemada her ne kadar gerilecek yerlerde güldüysem de o filmin kötülüğünden değil benim sadistliğimden :P Tavsiye ederim.Ama DVD’den de seyretseniz olur.Tabiki gece yarısı ve bütün ışıklar kapalıyken :)
    loomy-2
    loomy-2

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    yahu bu filmi vasat derecede begenenlere eywalah ama inanilmaz sekilde ovenleri anlamak mumkun degil.hayretlere dusuyorum bu filmi yucelten yazilari okudukca.dedigim gibi begenenlere elbette saygim var ama siradan ve bayagi numaralari kullanan bir film bu!
    e-ergener
    e-ergener

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Şimdiye kadar ki izlediğim korku filmleri içinde en çok etkilendiğim filmdi... Bu japonlar gerçekten korku filmi yapmayı iyice biliyorlar... Her geçen gün de geliştiriyorlar...Umarım arkası da gelişerek gelir.