hayatımda zilediğim en kötü korku filmlerden biri.bu filme gitmeyi o kadar çok istedimki sonunu görünce gittiğime çok pişman oldum(bide çok korkunç diyolardı)
Bir Uzakdoğu korku fanı olarak diyebilirim ki bu film olmamış. Her neresinden bakarsanız bakın: Oyuncu seçimi çok yanlış. Atmosfer yaratımı çok başarısız. Senaryonun işleyişi tekdüze. Daha ne denebilir ki?
ne korkusu yav..filmde daha seneryo bile yok.ne yapıp neyi takip etmelerine bile karar vermeden olduğu gibi çekmişler filmi.çok ama çok gereksiz bir film..
Halka dan etkilenmiş bir korku filmi daha.Korku filmlerinin artık çağ atlama,devrim zamanı yapma zamanı gelmiştir.Türü korku olan filmlerin değişen tek yönü oyuncu kadrosu.Ezbere alınmış korku sahnelerinden gına geldi artık.Garez de onlar dan biri.Vasat bir korku filmi.ancak bu türü sevenler için fena bir film olmayabilir.6/10
ben bu filim sinemay girdigi gün koşarak gitmiştim filmi filme giderkende yanınmada zavallı arkadaşlarımıda sürükliyerek götürdüm filimden sonra evede koşarak gitmek zorunda kaltım sadece tek fark bu sefer arkadaşlar ellerinde taş sopa ne bulduysa kovalıyodular bazı arkadaşlar diyo ya gerdi filan ne germesi ya dogru sıkındıdan cok gerdi beni fragmanını harika ayarlamışlar bende fragman kurbanı olmuştum
ben filmle ilgili çok fazla bir şey söylemeyeceğim.çünkü film benim için fazla bir şey ifade etmedi.size ne izleyin diyeceğim ne de izlemeyin.siz bilirsiniz..:)
bu filme arkadaşla gittik ben aslında gitmek istemiyodum arkadaşla idaaya girdik film kötüyse arkadaş bana 5 milyon vercekti film bitti arkadaş 20 milyon verdi.İzlediğime pişman olduğum tek korku filmi
konusu basit:lanetli ev muhabbeti.işlenişinde çok byük zaaflar da var.bunlar insanı izlerken kolayca mantık hataları bulmasına da yol açıyor.bazen korkmak yerine gülüyorsunuz.hepsi doğru.ama korku filmlerinden korkma eğiliminiz biraz olsun varsa ve tam olarak odaklanıp izliyorsanız korkmamak mümkün değil.açıkçası çok tırtırıcı bir film.insanı kolayca etki altına alıyor.belki sinemasal olarak eksik , kötü ama korkmamak bence mümkün değil.
eğer bu filme kotu diyen biri varsa 2 kere dusunsun cunku film 2004 yılının en iyi korku filmi secildi ki bence gelmis gecmis en iis korku filmlerinden biri tam arsivlik vede filmin en guzel yanı 1. dakkadan sonuncu dakkaya kadar gerilim durmuyo.kesinlikle tavisye ederim