Garez
2,9

kennyd
kennyd

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
pek fazla korkmadım ama yanımdaakı arkadasım o kapı gıcırtısı efektıne habıre zıpladı yanı bence pek guzel deıldı,ama arkadasım cok etkıılendı
marshmallow-2
marshmallow-2

14 Mart 2005 tarihinde eklendi
colors nickli arkadaşım..filmi gerçekten korkunç diye aldım.. halka gibi birşey olucak sevdasıyla büyük ümitle izlemeye başladım..ama bana gerçekten komik geldiii..telefondaki garip sesler,kıllı insanlar gerçekten berbattı..telefon sahnesinde baya koptum yani..
flight-2023
flight-2023

25 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle kötü bir film değil... sadece ruhların ne yapmak istediklerini anlamıyorsunuz?
birde kadın zaten haketmiş adamı aldatarak... sanki kadın masummuş gibi birde ruhunu sakinleştirmek istiyor...
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Kapı gıcırtısı gibi çıkan seslerle insanları korkutmaa çalıştıkları gereksiz bi film işte.
fatih164
fatih164

7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
SONU BAŞINDAN BELLİ OLAN BİR FİLM, SENARYOSU DESEN 4-8 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA ANLATSAN KORKMAZ... KAPI GICIRTILARIYLA, GEĞİRMEKLE KORKU FİLMİ OLMAZ BUNLARA KORKAN İNSAN İSTANBUL SOKAKLARINDA DOLAŞMASIN AN FREN SESLERİNDEN YADA MİNİBÜS KORNASINDAN BİLE KORKAR HATTA KALP KRİZİ GEÇİRİR HERHALDE. 7,3 PUANDA YÜZYILIN KORKU FİLMİNE NE YAKIŞIYORYA;) ÖYLE BİR REKLAM YAPMIŞLARKİ FİLME ZATEN SAHNELER FRAGMANLARINDAKİ KADAR BAŞKADA SAHNESİ YOK YİNE DİYORUM BU FİLME KORKANLAR YADA ÇOOOKK İYİ DİYENLER SİZ DE BUNU İYİ OKUYUN
erentos
erentos

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben filmle ilgili çok fazla bir şey söylemeyeceğim.çünkü film benim için fazla bir şey ifade etmedi.size ne izleyin diyeceğim ne de izlemeyin.siz bilirsiniz..:)
bluevelve
bluevelve

11 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
hayaletleri severmisiniz.sizi izleyen bir çift gözden korkarmısınız.yada gıcırdayan merdivenlerden ve kapılardan.nefesleri kesen o anlık müzik insanın kanını çeker damarlarından.hele o duş sahnesi ürpertiyor insanın içini.gerek the eye gerekse karanlık sularda olduğu gibi burdada asansör fazgeçilmez bir korku yayım merkezi .uzak doğu korku filmlerinin benzer özelliklerini barındıran benzersiz bir film.
Eren Yenigün
Eren Yenigün

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
berbat tamamen vakit kaybı
duygu-1993
duygu-1993

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
doğrusu beni pek tatmin etmedi.sonuda çok garibime geldi.bence bundan daha iyi filmler var
iyomi
iyomi

2 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Filmde insan gerçekten korkuyor ama çok kopukluk var.Mesela Toschio öldü mü, onu kim öldürdü ve çocuk evde bütün olanları nasıl yapıyo filmin sonunda bunları anlatmıyolar.Sonunu da pek bağdaştıramadım.Viggo viggo'ya katılıyorum gerçekten artık siyah saçları önüne düşen canavar görünümlü yüzlerden vazgeçmeliler!Fakat yine de bu filme hakaret etmeyi saçma buluyorum.Diğer korku filmleriyle bağdaştırmak çok saçma çünkü her yapıt kendi içinde eleştirilir.Eminim çoğu kişi bu filmi izledikten sonra gece yatarken yatağını eliyle bi yoklamıştır.Film için çok berbat diyenler filmi izlerken hiç mi korkmadılar öyle put gibi oturdular mı şahsen ben film boyunca nerden bi yaratık çıkacak diye gerilmeden kendimi alamadım.Herşeye rağmen güzel denebilir bir film.
ecemgursel1985
ecemgursel1985

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en saçma korku filmi normalde kedilerden korkmasam hiç etkilenmezdim arda bir çıkan kedi sesinden korktum.
sblatc
sblatc

23 Aralık 2004 tarihinde eklendi
HENÜZ İZLEMEDİM AMA MERAK EDİYORUM. YA ARKADAŞLAR ÇOK MU KORKUNÇ????? ONA GÖRE GİDİCEM:(
hobalap
hobalap

10 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Beğenmedim.Beğenip beğenmemek göreceli bi kavramdır.Lütfen bunu kabullenelim.Korkmadım çünkü ben The Shining i izlemiş kişiyim.Zaten film çekilirken sarah m.g ve diğer oyuncularla yönetmenin dili arasında farklılıklar olduğundan mimiklerin nerede ve nasıl kullanılması gerktiğini bazen anlamışlar bazen doğaçlama yapmışlar ki bunu kendileri söylüyorlar.O yüzden olsa gerek orijinali daha güzeldi.....
mazurka92
mazurka92

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
halka filminin aynısı herşeyiyle tam bir taklit ama gerçekten iyiymiş ki halka kadar korkuttu....çünkü korku filmleri ikinci kez izlendiğinde korkutmaz!
cndybuse
cndybuse

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmdeki çocuğun gözlerinden çok korkacaksınız........