enesnail
26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
senaryosu basit seviyede kalmasına rağmen görsel olarak iyiydi. vaktiniz varsa izleyin derim. güzel espiriler var ve arımız çok tatlı. tabi sonuçta bal arısı değil mi?
orjınal dilde izledim belki cem yılmazın seslendirme tarzıyla daha komik olurdu.ama böle ktıla katıla gülmedim.mesaj içerikli öle basitimsi bi animasyon olmuş.ne bilim izleyin ama çokda bişi beklemeyin..7
İlk kez Seyrettiğimdeki Fikirlerim: Çok iddialı bir senaryosu olmamasına rağmen gayet güzeldi, İnanılmaz aile, cars gibi animasyonlarla karşılaştırıldığında biraz geride kalsa da oldukça başarılı buldum. Gerçek tadına varabilmek amacı ile altyazı-orijinal ses ile izlediğimde ise sorunun ne olduğunu anladım, seslendirme filmin yapısını, esprileri ne yazık ki törpülemiş. Arı Barry Jerry Seinfeld in sesinde kendisini bulmuş. Evet, kabul, bazı sahneler biraz fazla uzatılmış ve gereksiz bir monotonluk oluşmuş fakat genele bakarsak oldukça iyi. Tavsiye Ederim rahatlıkla.
Eh işte diyebileceğim bi filmdi. Animasyonları çok seven biri olarak düşünmeden gittim ama daha önce öyle kaliteli animasyonlar yapıldı ki, bu film biraz vasat geldi. Cem Yılmaz seslendirmesi de öle süper falan diil yane. 6/10