cyclops88
21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir gençlik filmi ama adamlara imrenmemek elde değil. Hiç bir şeyi sorun etmeden kafalarına göre seyahat ediyolar eğleniyolar.Bizde ise vize ekonomik durum yurtdışına çıkmak için yapılması gereken bürokratik işlemler derken insan zaten canından beziyor
Tam bir eğlence filmi bence! Ve her zaman dinlediğim ve hiç bir zaman unutamıyacağım o güzel ve eğlenceli şarkı! Scotty Doesnn't Know hey!!!!!! scotty doesn't know, that fionna and me, do it in my van every sunday.
filmi yeni izledim çok eğlenceliydi.espri yapmak için film kasılmıyordu.gayet doğal bir oyunculuk sergilenmiş bu yüzden film çoğu bu tarz filmler arasından bana göre bir adım öne çıktı izlenmeli
Genel olarak iyi bir gençlik filmiydi fakat ben filmi fazla beğenmedim. Yine eğlenceli bir yolcukluk filmi lakin fazla komik değil. Nem sizlere 'Road Trip'i öneririm.
Süper bir film bence komedi bir an bile durmuyor böyle filmler insanın içine büyük bir zevk aşılıyor mutlaka izleyin derim çok memnun kalacaksınız10/8...
Herzaman amerikan gençlik filimlerine ön yargılı yaklasırım (ne yapim huyum böyle ) ama avrupa muhabbetini izlediğim zaman ön yargılı davrandığım için kendime kızdım ama düşüncelerim hala değişmedi. çok kötü ve gereksiz gençlik filmleri yapılıyor..artık bir çok gençlik filminde cinsellik üzerine espiriler yapılıyor.avrupa muhabbetindede cinsellik üzerine espiriler vardı ama film düzenlik bir konusu vardı ... 8/10
Filmi biraz fantastik komedi türüne koymak lazım. Film ilerlerken 'buraya nasıl geldiler bunlar?' diyeceğiniz bir çok sahne var. Kurgusu ve olay örgüsü biraz kopuk kalmış ama yine de izlenebilir. 6.5/10
müthiş bi genclik filmi bayagı komik sıradan gençlik filmi sahneleri gibi sıra dışı sahnelerde var ve filmin sonuna kadar gülüyosunuz.ama senaryo akıcılık olara pek sağlam diil
Güzel bir gençlik filmi, ayrıca Road Trip ile başlayan serinin de sonuncusu... Paris'teki robot adamların dövüş sahnesi ve Vatikan'da geçen olaylar cidden çok komik... Ayrıca Scotty doesn't know parçası ve bu şarkıyı söylerken görünen Matt Damon filme çok katkı sağlamış... izleyin derim!..
herkesin beyeneceği bir film değil zaten filmi de özel kılan sey bu .ben bu filmi cok beğendim bence içinde çok güzel espiriler var zoraki güldürmek için yapılmış filmlere benzemiyor, kendi kendine olaylar geşiyor ve kendinizi hiç kasmıyorsunuz ve bolca gülüyorsunuz