ya gercekten bukadar hos bir komedi olamaz kii :D süper ötesi bir filmm hatta favori listemde tam 4 kez izledimm ve ilerleyen zamanlarda dahada izlerimm :) 10/10
izlediğim en kötü filmlerden biriydi. Yazılan yorumlara güvenerek izledim ama keşke izlemeseydim. Ayrıca filmde fazlasıyla mantık hatası var. Bratislavayı aşağılamaları da hiç hoş değil!
eğlenceli bir filmdi güzel bir avrupa seyahati izledik film boyunca. matt damon benide şok etti ayrıca zeynayı görmekde güzeldi. oyunculuklar çok iyi olmasada idare eder amerikan pastası tarzı filmleri sevenler sevecektir. filmin şarkısından bahsetmiyorum bile :)
gerçekten çok güzel bir film.. tam bi gençlik filmi.. hele müziği tam 10 numara, filmde sanırım matt damon söylüyo.. matt i hiç böyle beklemiyodum açıkcası çokaykırı olmuş ama yakışmış :) hatta zeyna bile oynuyo :)
ya bu filme ben 10 veriyorum fakat 9 neyse ama 8 ve altı verenleri anlamıyorum neresinde kusur buluyolar.bence kusursuz 4x4 lük bir gençlik filmi.çok güldüm ve sevdim.izlemediyseniz bir an önce izlemeye bakın.