Adı üstünde tam bir "muhabbet" filmi. Göz açıp kapayana dek bitiyor. Espriler genellikle bel altı tabii ki. Hatta sululuk bazen biraz abartılsa da bu sizi rahatsız etmiyor, yani göze batmıyor. Filmin ilk saniyesinden itibaren oluşan hava içinde normal bile geliyor hatta yaşananlar. Eğlenceli bir gençlik filmi. Amacına ulaşıyor. Oyuncularının çoğu sonradan gereken patlamayı yapamadı ve en azından komedi türünde bile pek de iz bırakamadı. Farklı ülkelerden uğrayan, hız kesmeyen bir gezi.
Eğer gençlik komedilerini seviyorsanız bu filmden sıkılmayacağınızı söyleyebilirim.Zaman geçirmek için hoş ve güzel bir film.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
Ya bir anda değişti benim film seçimim. Ağır ve ciddi filmleri izlerken birden kendimi çerezlik filmlerde ve bu tip gençlik filmlerinde buldum. İdare ederdi akıcıydı 10/8
bende ilk olarak road trip ile old school u izledim sonra onları beğenince bu filmide aldım.çok komik,baya güzel bir o kadar da eğlendirici bir film olmuş.en çok güldüğüm sahnelerden biri olan müze(papa) sahnesi çok komikti.yalnız herifler papanın şapkasını yaktılar oda ya girilmesi yasak olduğu halde girdiler çanı çaldılar ve çıkarken de elini kolunu sallıya sallıya çıktılar.bu sahneler inandırıcılıktan uzak.ayrıca yine müze sahnesinde holiganlar nasıl çocukları buldular. o da inandırıcı değil.sonuçta basit bir senaryodan nasıl böyle komik bir film çıkar sorusuna cevap bu film olabilir.geyik muhabbetinin biraz daha düşük versiyonu.7/10
eğlenceli bir filmdi güzel bir avrupa seyahati izledik film boyunca. matt damon benide şok etti ayrıca zeynayı görmekde güzeldi. oyunculuklar çok iyi olmasada idare eder amerikan pastası tarzı filmleri sevenler sevecektir. filmin şarkısından bahsetmiyorum bile :)
Dün herzamanki flm adlığım yere gittim ve bana canım sıkıldığı için şöyl eğlencelik bi film vermesini soyledim! Ve bu filmi alıp izledim... Arkadaşlar gerçekten güzel film olmuş, çok eğlendim, ve bence roadtrip ya da diğerlerinden daha iyiydi. Tıpkı diğer filmlerde olduğu gibi güzel güzel insanlar vardı (buarada bende almana vuruldum :))) espiler iyidi özelillikle trendeki 'Mi scuci' koptum :)) Galiba türkiyede gösterime girmedi ama ya da girerse izlemenizi tavsiye ederim hoş seyirlik, kaa dağıtıcı bi film hatta film yüzünden hollandaya bile gitei düşünüyorum :D