Greatest Game Ever Played, The
    4,1
    Greatest Game Ever Played, The hakkında görüşlerin ?

mangircan
    mangircan

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Mükemmel
    den başka birşey denmez bu filme.
    cem-akbas
    cem-akbas

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film hakettiği ilgiyi görmeyen bir film az tabiki az reklam az ilgi ama herkese şiddetle tavsiye ederim.Golf hakkında gerçekten mükemmel ve oturduğunuz yere sizi keyifle kilitleyecek bir film.
    forrest88
    forrest88

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten harika bir film 2. cdsi daha güzeldi puanı biraz daha yüksek olmalı
    batinakbas
    batinakbas

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film senaryo basit belki ama Quimet'ten hepimize örnek olacak bir azim ve azmin sonunda tabii ki zafer kaçınılmaz müzikleriyle ve sımsıcak anlatımıyla çok güzel bir film mutlaka izlenmeli 10 puaan.
    akifcirit157
    akifcirit157

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    izledigim en mükemmel filmlerden biri sinema severler bu filmi nasıl kaçırdı anlamadım kimse ne puan vermiş ne yorum yazmış
    saliherol26
    saliherol26

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Bagger Vance Efsanesi ile bu filmi izledikten sonra golf sporunu daha çok sevmeye başladım. Başrodeki iki oyuncu da çok iyi performans sergilemiş. Bu filmlerin bu kadar az izlenmesinin sebebi reklamının yapılmaması ve tanıdık olmayan oyuncu kadrosu bence, umarım daha fazla kişi izler. Benim arşivimde yerini alan filmlerden biri...
    murat1359
    murat1359

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Güç azim istek ve başarı.Film harikaydı kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum...9/10
    aL-2-BjK
    aL-2-BjK

10 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    süper bir filmdi , gercekten basarılı bir film ve bu puandan fazlasını hak ediyor . 9/10
    realastala
    realastala

23 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    cok güzel bir azim hikayesi walt disney bu gibi basari hikayelerini filmlerle cok guzel isliyor kendi spor dalina gore golf un cindirella man i diyebiliriz bu film icin