3,4
Brokeback Dağı hakkında görüşlerin ?
5 Haziran 2021 tarihinde eklendi
sıkıcı durağan tekdüze. Sıfır sürükleyici.. Nasıl bu kadar beğeni almış hayret.. Duygusal falanda değil arkadaş.. Sex temelli iki adamdan nasıl bir duygusallık çıkıyor anlamış değilim.. Bu filmi Beğenmek için onlardan olmak gerek sanırım. Eşcinsel iki adamın sex temelli arkadaşlıkları konulu kötü leş bir film
18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
ang lee ii yapmış hoş yapmış da yine oscara hizmet eden bi film gibi geldi bana. öyle ddil midir hep. charlize theron - cani örnegi gibi oscar için şekil kalıp degiştirme. keşke ang lee yapmasaydı da ben de sen de mi oscar meraklısı çıktın ang lee demeseydim.
18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Sinema adına başarılı bir örnek olabilir.Ancak, yeri geldikçe de yazıyorum, Aşk, karşı cinsler arasında yaşanan bir olaydır.Hemcinsler arasındaki Aşk’ı, kişisel özgürlükler anlamında yadırgamamaya çalışsam da, kesinlikle doğal gelmiyor bana.Haliyle bunu anlatan filmleri de başarılı bulmuyorum.Kötü bir film bence...
30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu filme giderken kafamdaki düşünce "evet evet çok beğenicem kesin çok duygulanıcm hatta bence ben ağlarım be!"gibi birşeydi.amma velakin gel gör ki büyük bir AŞK görmeyi beklediğim yerde aşktan başka herşeyi gördüm.aralarındaki şey aşk diil de dağda aç kalmış iki adamın cinsel dürtülerine yenik düşerek birbirlerinin üstüne atlaması ve bunu dewam ettirip,zamanla da aralarındaki bu sırrın büyüklüğünün altında ezilmeleri sonucu birbirlerine duydukları gönül borcu...aralarındaki kuvvetli çekimde aslında nerdeyse tamamen cinsellikten ibaret.tamam bu da aşkın önemli bir parçası ama ben belki daha fazla şey bekledim,amerikada filmle ilgili yapılan yorumları falan okuyunca ciddi anlamda sarsacak beni diye düşündüm ki daimi merak konusu olan kimilerince çarpık kimilerince normal olan olan eşcinsel ilişkiyi bir de duygusal bir yönden ve iyi oyuncular tarafından yorumlanmış şekilde izlemek ve anlamaya çalışmak istedim.ama bu dileğim boynu bükük kaldı,olmadı,sindiremedim,sorun cinsellik değil aşksızlıktı ve çok rahatsız etti bu da beni,gerçi oyuncular ne yapsın yönetmen almış başını gitmiş güzelim senaryoya bence yazık etmiş...
12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bu tür filmlere puan veremiyorum. Çünkü kötü desem değil, iyi mi hayır hiç değil. Kötü bir hadise çok güzel anlatılmış, sinema adına bir başarı, fakat değer yargılarınız iflas etmemişse, konuya ılımlı bakmanız mümkün değil. İki adamın birbirine aşkı. Boşverin izlemeyin, bir sürü film var izlemeye değer. Ödüller bazen sansasyonel olaylara verilir.
5 Mart 2006 tarihinde eklendi
Ang Lee çok iyi bir yönetmendi. Buz Fırtınası harika bir filmdi mesela.

Brobeback Dağı ise sinema yapmayı güzel doğa ve insan manzarası göstermeye indirgemiş bir film. karakterle tamamen basit çizildiği gibi hikaye de pek inandırıcı olamıyor. Bence bol oscar alacak elbette; çünkü tamamen görselliğe dayalı ve eşcinseller için bir manada bir zirve haline gelmiş. Öyle ki filmdeki gömlekler inanılmaz fiyatlara alıcı bulurken eşcinseller brokeback dağı diye bir yerin gerçekten varolduğunu sanıyorlarmış.

Herkes gerçeğin ve hakikatin peşinde olmak zorunda değil. Ang Lee çokduygusal bir film yapmış tabii ama gerçek değil. Çok inc ince süslenmiş ayarlanmış bir film bu. Nasıl demeli? Müşterisini çok çok iyi bilen ve ona göre kendini konuşlandırmış cin gibi çok zeki bir film.
3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Neresi aşk filmi ya bunlara aşk filmi diyerek diğer aşk filmlerine hakaret ediyosunuz bence hiç beğenmedim biçok sahnesindede tiksindim diyebilirim
1 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Filimde manzaralar müzik falan güzel ama ibne filmi,tavsiye etmem,acabasız karşı olduğum bir durum.