Aşk’a Sor
    2,6
    Aşk’a Sor hakkında görüşlerin ?

cemyl-td21
    cemyl-td21

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    İzlediğim en kötü aşk filmlerinden biriydi..Müzikleri bile kurtaramadı filmi..
    nihal102
    nihal102

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Herşeye rağmen müzikleri bir harikaydı. Filmde fena değildi.Sonuçta ortada bir emek var saygı duymak lazım.
    lctr29
    lctr29

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    ben bu filmi izlemedim ama dvd si çıkınca mutlaka alıp izlicem colin farrel a bu rolu pek yakıştıramadığım için geciktiriyorum bakalım ne olucak sırf colin in hatrına izlicem yani.
    naked-soul
    naked-soul

17 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    salma hayek zaten çok beğendiğim bir oyuncuydu ve colin farrelin de partneri olduğunu görünce bu filme gidilir dedim...filmden biraz önce çıktım ve çok beğendiğimi de söyleyebilirim.biraz ağır olduğu gerçek ama bu filmin kötü olduğu anlamına da gelmiyor.7/10
    erolkabadayi
    erolkabadayi

25 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Ben de herkes gibi filmin adının Aşk'a Sor olmasına takılmış durumdayım. Ne amaçla böyle basit bir isim bulunmuş inanın çözemedim. Geçen gün Hıncal Uluç film ile ilgili konuşurken "Meksikalı verem kız ile italyan asıllı amerikalı bir gencin aşk hikayesi" gibi bir açıklama getirdi filme. İnanın kahroldum. John fante'yi okumamış insanların filmi anlamakta zorlanacakları ortada. Lütfen Toza Sor kitabını ve mümkünse John Fante'nin tüm eserlerini okuyalım.
    eridu
    eridu

7 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    john fante'in o ünlü romanı toza zor'un beyaz perde uyarlamasını eminim kitabı okuyanlar merak edeceklerdir. ismini aşka sor olarak çevirmek bence yanlış bir seçim. ingilizce ismine bakmasam neredeyse çok sevdiğim bir kitabın filmini kaçıracaktım.