ben bu filmi izlemedim ama dvd si çıkınca mutlaka alıp izlicem colin farrel a bu rolu pek yakıştıramadığım için geciktiriyorum bakalım ne olucak sırf colin in hatrına izlicem yani.
salma hayek zaten çok beğendiğim bir oyuncuydu ve colin farrelin de partneri olduğunu görünce bu filme gidilir dedim...filmden biraz önce çıktım ve çok beğendiğimi de söyleyebilirim.biraz ağır olduğu gerçek ama bu filmin kötü olduğu anlamına da gelmiyor.7/10
Ben de herkes gibi filmin adının Aşk'a Sor olmasına takılmış durumdayım. Ne amaçla böyle basit bir isim bulunmuş inanın çözemedim. Geçen gün Hıncal Uluç film ile ilgili konuşurken "Meksikalı verem kız ile italyan asıllı amerikalı bir gencin aşk hikayesi" gibi bir açıklama getirdi filme. İnanın kahroldum. John fante'yi okumamış insanların filmi anlamakta zorlanacakları ortada. Lütfen Toza Sor kitabını ve mümkünse John Fante'nin tüm eserlerini okuyalım.
john fante'in o ünlü romanı toza zor'un beyaz perde uyarlamasını eminim kitabı okuyanlar merak edeceklerdir. ismini aşka sor olarak çevirmek bence yanlış bir seçim. ingilizce ismine bakmasam neredeyse çok sevdiğim bir kitabın filmini kaçıracaktım.