3,6
O hakkında görüşlerin ?
4 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Palyaçolardan korkmamıza vesile olan TV filmi...
18 Mart 2007 tarihinde eklendi
stephen king’in en güsel romanlarından birtanesi bence...fakat film kitap kadar etkileyici olamasada kitabın hatırına bir 10 puanı kaptı benden...stephen king gerçektende korku yazarlarının kralı...
20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film beklediğim ve hayallerimde yer aldığı gibi değildi...Biraz hayalkırıklığı yaşadım ama yinede güzel diyebilirim...
10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Kitabı mükemmel ama film biraz eskisinin verdiği havayla çocukçaydı, ama kitapta mükemmel sürükleyiciydi, okuduğum en iyi romanlardan biridir
25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bir palyaço bence en güzel ve esrarengiz korku ögeleri arasındadır.Mükemmel hikaye kurgusu,akıcılığı vb. daha bir çok sayamayacağım güzellikleri ile "O" korku filmleri arasında efsanelere yakın duran filmler arasında yer alıyor.
9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben çok beğendim.yanlız vaktiniz olduğunda izlemenizi tavsiye ederim.çok uzun.ama saatin nasıl geçtiğini anlamazsınız.çünkü çok harika.
13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çocukluğumdan fazlasıyla etkisinde kaldığımdan mıdır bilmiyorum bu filmin afişi gördüğüm zaman bile ürperiyorum
palyonçolardan nefret ediiyorum
ve hala gelmiş geçmiş korku filmlerinden tek korkudan ağladığım film bu
çocukluk psikolojim resmen bu film yüzünden allak bullak
13 Haziran 2006 tarihinde eklendi
kitabı okuduktan sonra köşe bucak filmi aradaım ve buldum.heyecanla açıp izlemeye başladım.bazı yerlerde heyecanlanıyordum.ama kitabın etkisini filmde bulamadım.özellikle filmin sonu..'O' güzel ama tekrar çekilmeli..
14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Stephen kıng ın izlediğim en güzel 2. filmi (1.si cinnet) inanılmaz geren bir film herkese tavsiye ederim:)
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle bu güzel ve kapsamlı yorumu için love You isimli kullanıcıyı tebrik ediyorum. Anladığım kadarıyla ’O’ da çok az kişinin gerçek anlamda görebileceği güzellikleri görmüş. Eğer okumadıysa bir de bu filmin Stephen King imzalı kitabını okumasını salık veriyorum. Aslında bunu herkese öneriyorum. Kitapta çok daha fazla ayrıntı bulacağıza ve filmin iki katı zevk alacağınız konusunda garanti verebilirim. Bir bu kitaptan sonra sıkı bir Stephen King okuru olacağınıza.. :)Bu arada filmde Bill Denbrough’un çocukluğunu başarıyla canlandıran ve zamanında otariteler tarafından geleceğin sinema yıldızı olarak lanse edilen Jonathan Brandis 2003 yılında kendini asarak intihar etmiştir. Sanırım olaydaki en büyük etken hayal kırıklıklarıyla dolu olan yaşantısı oldu :(
25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bi palyaço ancak bu kadar iyi bi katil olur:) güzel filmdi valla stephen king yazar da beğenilmez mi?..
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yıllar önce izlediğim ve gerçekten çok etkilendiğim bir filmdi. çocuktuk o zaman böyle bize sevimli olarak gösterilen palyaçolar katil olunca çocukluğumuzun o saf dünyası altüst olmuştu =). uzun arayışlar sonunda cdsini yeniden buldum, izlemeye başlayınca aslında o kadar da korkunç olmadığını görüp kapattım. sanırım bilinçaltımızda, o çocukluğumuzdaki korkunç penny wise olarak kalsa daha ii. yine de o dönemin çocukları için klasik olabileceği kanaatindeim. tadı damağımızda kalan bi film.
21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Stephen Kıng ustanın en buyuk yapımlarından bırı surukleyıcı korku dolu bır fılm super mutlaka ızleyın ama zamanınız bossa ızletın uzun cunku superr
22 Kasım 2005 tarihinde eklendi
çocukluğumun filmi. zamanında gazetelerde3 bir köşe vardı. yok efendim şu filmi bi daha gösterin, yok şunun saatini erken yapın vs.. işte o köşeye belki 200 kere yazmışımdır. bu filmi neden göstermiyosunuz diye. En sonunda vcd olarak buldum ve şimdi evde belki 10 tane kopyası vardır. Hala izliyorum
16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok başarılı bir film..Ben bu filmi izledikten sonra bir internet sitesinde dolaşırken msn smiley'lerinin reklamının yapıldığının farkında değildim..Birden Pennywise'ın gülme sesine çok benzer bir ses duydum,hayatımda bu kadar çok korktuğumu hatırlamıyorum..bi kaç saniye gerçekten düşündüm noluyo die..sora bi kez daha duyunca farkettim yukarıdaki smiley'leri..İnsanı hakikaten etkileyen çok güzel bir film izleyin kesinlikle..