hiç bir stephen king filmi bu kadar hoşuma gitmemişti ,gerçekten korku unsurlarının abartılmadan yansıtıldığı tek king filmi.gerçekten bu filmi izledikten sonra palyaçolara olan bakış açım değişti...daha da sevmeye başladım:)
Başarılı Staphan King uyarlamalarından biri.Çocukların palyaçolardan korkma sebebi bence bu filmdir:)Gerçekten filmi izlerken gerildiğinizi hissedebilirsiniz.
Geçen gün izledim.Çok güzeldi gerçekten.Gerçi ilk yarısından birşey anlamadım.Arkadaş sağolsun.2 dakikada bir "bu mu korku filmi?Güleyim bari.Ay çok korktum"diye diye filmi adam gibi izlettirmedi.Bunun üzerine filmin 2.yarısını evde izledim ve filmin keyfine vardım. Neyse dağıtmayalım.Her anı gerilim dolu 1. kalite bir film.
benim izledigim en korkunç filmler arasında film eski olsada gerçekten çok iyi.bazılarına saçma gelebilir ama zaten korku filmlerindede gerçeklik aranmaz.korku filmi sevenlerin mjtlaka seyretmeleri gereken bi film diyorum.
Kitap kadar konuya kendimizi kaptıramadık ama ilk önce ben filmini izlemiştim sonra kitabını okudum. 1990 yapımı olmasına rağmen sanırım star tv yayına başladığı zamanlarda hemen vermişti filmi. Uzun bir filmdi seneler sonra izlediğimde o kadar korkmadım ama beni o zamanlar korkutmayı başarmıştı. En çok etkilendiğim sahne küçük çocuğun kayık gemisini mazgala kaçırdığı an ve oradan görünen meşhur palyaçomuz... gerçekten güzel film hani bazı arkadaşlar sıkılmışlar ama bence sıkılacak daha yavan filmler var...8
çocukluğumu mahfeden film. hala palyaço gördüğümde bi garip olurum. ama sıkı bi puanı hak eder. ee sonuçta bir döneme damgasını vurmuştur korku filmi dalında. ve tabii o dönemin çocukluğuna da..
üç saate yakın bir film yine uzun ve yine king usta bir grup çocuk uzun yıllar sonra tekrar karşılaşır korkuları aynıdır O mükemmel sürükleyici bir film
Aslında bu puanı pek hak etmiyor bu film. Profil fotoğrafımdan ve ismimden de belli olduğu gibi Pennywise karakterini çok severim. Ama 3 saat çok uzun bir süre ve filmin sonunda çok saçmaladılar ve ayrıca dram havası hiç yakışmamış bu filme. Durduk yere sarılmalar falan olmadı yani. Bu arada oyuncular gerçekten öpüşmeyi bilmiyor. Her neyse yine de tavsiye ederim sırf Pennywise karakteri için izlenir bu film ve zaten Stephen King'in her filmi izlenmeli.