O
    O hakkında görüşlerin ?

gkhn-eski-nazi
    gkhn-eski-nazi

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    film kendine bağlıyo ama sonu tam bi fiyasko o kadar saat beklediinize değer mi bilmiyorum...
    hilalhosgor
    hilalhosgor

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
    stephen king’in en güsel romanlarından birtanesi bence...fakat film kitap kadar etkileyici olamasada kitabın hatırına bir 10 puanı kaptı benden...stephen king gerçektende korku yazarlarının kralı...
    uzim
    uzim

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim en berbat şeydi.bi türlü bitmek bilmedi.
    aynurhamamci
    aynurhamamci

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Geçen gün izledim.Çok güzeldi gerçekten.Gerçi ilk yarısından birşey anlamadım.Arkadaş sağolsun.2 dakikada bir "bu mu korku filmi?Güleyim bari.Ay çok korktum"diye diye filmi adam gibi izlettirmedi.Bunun üzerine filmin 2.yarısını evde izledim ve filmin keyfine vardım.
    Neyse dağıtmayalım.Her anı gerilim dolu 1. kalite bir film.
    rock-cansu66
    rock-cansu66

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çocukluğumdan fazlasıyla etkisinde kaldığımdan mıdır bilmiyorum bu filmin afişi gördüğüm zaman bile ürperiyorum
    palyonçolardan nefret ediiyorum
    ve hala gelmiş geçmiş korku filmlerinden tek korkudan ağladığım film bu
    çocukluk psikolojim resmen bu film yüzünden allak bullak
    sonte-2
    sonte-2

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Öncelikle bu güzel ve kapsamlı yorumu için love You isimli kullanıcıyı tebrik ediyorum. Anladığım kadarıyla ’O’ da çok az kişinin gerçek anlamda görebileceği güzellikleri görmüş. Eğer okumadıysa bir de bu filmin Stephen King imzalı kitabını okumasını salık veriyorum. Aslında bunu herkese öneriyorum. Kitapta çok daha fazla ayrıntı bulacağıza ve filmin iki katı zevk alacağınız konusunda garanti verebilirim. Bir bu kitaptan sonra sıkı bir Stephen King okuru olacağınıza.. :)Bu arada filmde Bill Denbrough’un çocukluğunu başarıyla canlandıran ve zamanında otariteler tarafından geleceğin sinema yıldızı olarak lanse edilen Jonathan Brandis 2003 yılında kendini asarak intihar etmiştir. Sanırım olaydaki en büyük etken hayal kırıklıklarıyla dolu olan yaşantısı oldu :(
    Chev
    Chev

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    stephan king olurda gzl olmazmı bu da ona bir örnek
    tolqaaydn
    tolqaaydn

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Stephen Kıng ustanın en buyuk yapımlarından bırı surukleyıcı korku dolu bır fılm super mutlaka ızleyın ama zamanınız bossa ızletın uzun cunku superr
    boor36
    boor36

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    palyaçolar bana hep ürkütücü geliyodu bu filmi izledim dahada çoğaldı film bayağı uzun tavsiye ederim
    americanidiot03
    americanidiot03

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bence çok müthiş bir film!!! korku ve gerilim sevenlere tavsiye ederim... ama kitaptaki bazı olaylar alınmamıs??onlar da alınsa güzel olurdu!!! ben 10 veriom bu filme kusursuz yaniiii!!!
    widmark-2
    widmark-2

5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    vcdsini aldığımda pek blmiyordum izledim hoşuma gitti tim curry palyanço rolünde harika fakat bu bir tv filmi bence bu hoş değil süreye gelince mahşer adlı filmi 360 dakikaydı bunun 180 dk olması garipsenemez ne de olsa tv için yapılmış bu filmler neyse 10 üzerinden 6
    roland
    roland

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    böylesine inanılmaz derecede sürükleyici etkileyici bir romandan nasıl bu kadar sıradan bir film cıkar anlamak mümkün degil işin garibi sorun oyunculuklarda da degil ne oldugunu bi türlü anlayamadaım ama kitabın verdigi hazzın onda birini alamadım filmdengercekten iyi bir yönetmen ve iyi oyuncularla bir tekrar filmi harika olurdu
    melikdundar
    melikdundar

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Bir palyaço bence en güzel ve esrarengiz korku ögeleri arasındadır.Mükemmel hikaye kurgusu,akıcılığı vb. daha bir çok sayamayacağım güzellikleri ile "O" korku filmleri arasında efsanelere yakın duran filmler arasında yer alıyor.
    canavar-cocuk-53
    canavar-cocuk-53

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Bir 90'lıların korku filmi olarak bence gayet güzel.Kitabını okumuştum güzeldi filmde güzel yani sonuçta 90 senesinde insan pekte bişe bekleyemez bu filmde ama ben çok beğendim...!!!8/10
    melisa-92
    melisa-92

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bi palyaço ancak bu kadar iyi bi katil olur:) güzel filmdi valla stephen king yazar da beğenilmez mi?..