3,6
O hakkında görüşlerin ?
10 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Filmi pek beğenmedim doğrusu fena deildi işte kötü denmez vasat bi film stephen king çevrimlerine yakışmicak bi film sonlarına doğru baya kötüleşti doğrusu finalde kötüydü korku filminde çok çocuk filmine benziyor. Ben hiç korkmadım en fazla benden 7 puan alır.
13 Haziran 2006 tarihinde eklendi
kitabı okuduktan sonra köşe bucak filmi aradaım ve buldum.heyecanla açıp izlemeye başladım.bazı yerlerde heyecanlanıyordum.ama kitabın etkisini filmde bulamadım.özellikle filmin sonu..'O' güzel ama tekrar çekilmeli..
25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
böylesine inanılmaz derecede sürükleyici etkileyici bir romandan nasıl bu kadar sıradan bir film cıkar anlamak mümkün degil işin garibi sorun oyunculuklarda da degil ne oldugunu bi türlü anlayamadaım ama kitabın verdigi hazzın onda birini alamadım filmdengercekten iyi bir yönetmen ve iyi oyuncularla bir tekrar filmi harika olurdu
3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bir 90'lıların korku filmi olarak bence gayet güzel.Kitabını okumuştum güzeldi filmde güzel yani sonuçta 90 senesinde insan pekte bişe bekleyemez bu filmde ama ben çok beğendim...!!!8/10
14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Stephen kıng ın izlediğim en güzel 2. filmi (1.si cinnet) inanılmaz geren bir film herkese tavsiye ederim:)
23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
benim izledigim en korkunç filmler arasında film eski olsada gerçekten çok iyi.bazılarına saçma gelebilir ama zaten korku filmlerindede gerçeklik aranmaz.korku filmi sevenlerin mjtlaka seyretmeleri gereken bi film diyorum.
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle bu güzel ve kapsamlı yorumu için love You isimli kullanıcıyı tebrik ediyorum. Anladığım kadarıyla ’O’ da çok az kişinin gerçek anlamda görebileceği güzellikleri görmüş. Eğer okumadıysa bir de bu filmin Stephen King imzalı kitabını okumasını salık veriyorum. Aslında bunu herkese öneriyorum. Kitapta çok daha fazla ayrıntı bulacağıza ve filmin iki katı zevk alacağınız konusunda garanti verebilirim. Bir bu kitaptan sonra sıkı bir Stephen King okuru olacağınıza.. :)Bu arada filmde Bill Denbrough’un çocukluğunu başarıyla canlandıran ve zamanında otariteler tarafından geleceğin sinema yıldızı olarak lanse edilen Jonathan Brandis 2003 yılında kendini asarak intihar etmiştir. Sanırım olaydaki en büyük etken hayal kırıklıklarıyla dolu olan yaşantısı oldu :(
22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Kitap kadar konuya kendimizi kaptıramadık ama ilk önce ben filmini izlemiştim sonra kitabını okudum. 1990 yapımı olmasına rağmen sanırım star tv yayına başladığı zamanlarda hemen vermişti filmi. Uzun bir filmdi seneler sonra izlediğimde o kadar korkmadım ama beni o zamanlar korkutmayı başarmıştı. En çok etkilendiğim sahne küçük çocuğun kayık gemisini mazgala kaçırdığı an ve oradan görünen meşhur palyaçomuz... gerçekten güzel film hani bazı arkadaşlar sıkılmışlar ama bence sıkılacak daha yavan filmler var...8
24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çocukluğumu mahfeden film. hala palyaço gördüğümde bi garip olurum. ama sıkı bi puanı hak eder. ee sonuçta bir döneme damgasını vurmuştur korku filmi dalında. ve tabii o dönemin çocukluğuna da..
25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bi palyaço ancak bu kadar iyi bi katil olur:) güzel filmdi valla stephen king yazar da beğenilmez mi?..
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yıllar önce izlediğim ve gerçekten çok etkilendiğim bir filmdi. çocuktuk o zaman böyle bize sevimli olarak gösterilen palyaçolar katil olunca çocukluğumuzun o saf dünyası altüst olmuştu =). uzun arayışlar sonunda cdsini yeniden buldum, izlemeye başlayınca aslında o kadar da korkunç olmadığını görüp kapattım. sanırım bilinçaltımızda, o çocukluğumuzdaki korkunç penny wise olarak kalsa daha ii. yine de o dönemin çocukları için klasik olabileceği kanaatindeim. tadı damağımızda kalan bi film.
3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film kendine bağlıyo ama sonu tam bi fiyasko o kadar saat beklediinize değer mi bilmiyorum...
12 Mart 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en berbat şeydi.bi türlü bitmek bilmedi.
14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Sıkıldım gerçekten bitmek bilmiyor gibi;
Kitap sizin hayal dünyanızın hikayeyi oluşturmasından dolayı daha çok zevk alabilirsiniz ama film zaman kaybına dönüşmüş

İyisi mi kitabı okuyun derim ben
21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Stephen Kıng ustanın en buyuk yapımlarından bırı surukleyıcı korku dolu bır fılm super mutlaka ızleyın ama zamanınız bossa ızletın uzun cunku superr