Venedik Taciri
    3,9
    Venedik Taciri hakkında görüşlerin ?

barfly-2
    barfly-2

9 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    çok önemli yönetmen ve usta oyuncularla sıkı bir film çıkmış ortaya ki bence en başarılı edebiyat uyarlamalarında da ilk 10'a girecek bir yapıt
    frotolkien
    frotolkien

20 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    bu film sinema tarihine geçecek bir film. kesinlikle izlenmesi gerek,zaten alpacino oynuyorsa gözün kapalı git derim,bu filmde bir harika alpacino.. filmde tek canımı sıkan nokta yahudilerin bu kadar ezik gösterilmesi filmin sonunda bu kadar gaddarlık olurmu diye düşünmeden kendimi alamadım. iyi seyirler....
    sadiksercan
    sadiksercan

1 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    aslında bu klasikler arasına girmiştir herhalde ama adalet hangi yöne gidipte film bitti anlamadım yani doğru bir yöne gidipte mi bitti yoksa yanlış mı ? bence tartışılır ama tartışılmıcak olan
    al pacino........
    cimsera
    cimsera

15 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    film başlangıçta durgun başlıyor ancak ilerleyen dakikalarda oyuncuların kişisel perfromansıyla birlikte duruğa ulaşıyor , kesinlikle gidilip seyredilmesi gereken bir film .başlangıcı biraz sıkıcı olabilir sonuna kadar dayanın bence oyuncuların performansı üst düydeyde harika bir film
    caneri16
    caneri16

20 Mart 2005 tarihinde eklendi
    fılm bana bıraz agır geldı.oyuncular ıyı.turun meraklılarına.
    erdo1903
    erdo1903

14 Mart 2005 tarihinde eklendi
    oyuncuları mukemmel senaryosu kotu bu fılmı zorla ızledım.
    ıyı oyuncular herzaman bı fılmı kurtaramıyo bence .
    vasatın ustune cıkamamıs.ama kostumler hakketen guzeldı
    cem-koparan
    cem-koparan

14 Mart 2005 tarihinde eklendi
    al pacino adı gectigi icin direk gitcegim ve bos cıkmayacagına inandıgım film
    cutnar
    cutnar

12 Mart 2005 tarihinde eklendi
    Sheakespare'in daha evvel fazla göz önüne çıkmamış bu hikayesi dev bir oyuncu kadrosuyla hayata geçrilmiş. İyi mi olmuş peki...uzun tiratlar, akıcılık beklediğiniz anda seken hikaye ve masalsı havası biraz gerçekçiliğine kem vursa da bol muhabbeti seven günümüze politik göndermelerle takılan ve açıkçasını söylemek gerekirse yüksek dozda ayakta izleyecğim bir son beklerken acınacak bir şekilde komediye dönen film akilane çözümlerle kendini izlettirse de bir başyapıt olduğunu söylemek mümkün değil. Ortaçağın aşk ve intikam hikayelerinden hoşlananlara kesinlikle hitap edecek, al pacino'nun oyunculuğuna bayılanların ağızlarını açık bırakacak olsa da ne yazık ki gelecekte unutulmaya yüz tutacak bir film..ağır tempoyu seven, kız arkadaşını koluna takan sinemanın yolunu tutabilir ancak sakın ha bir romantik komedi beklemeyin en fazla aşkın şekpiriyen yorumlanması...iyi seyirler
    ladyblue-87
    ladyblue-87

19 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    film cidden harika.. oyunculuklara ise denilecek birşey yok. kesinlikle tavsiye ederim.. iyi seyirler
    ebrustr
    ebrustr

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    9 puan biraz fazla olmus"'7''
    yaseminpamukcuoglu
    yaseminpamukcuoglu

7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    ya ne zaman gelecek bu film Türkiyeye sabırsızlıkla bekliyorum
    magicboycoskun
    magicboycoskun

6 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    tamam güzeldirde bu film vizyona ne zaman girdi ya
    golgemtugba80
    golgemtugba80

30 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    bir filmde al pacino varsa o film gözü kapalı izlenir ve beğenilir. bu kadar söylüyorum.......
    muduelt
    muduelt

27 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    KADRO HARİKA, VİZYONA GİRMESİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. TEK BAŞINA AL PACİNO BİLE YETERLİ BENCE