Umut Mevsimi
    Umut Mevsimi hakkında görüşlerin ?

klace
    klace

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    filmde richard gere in performansı hariç tüm performanslar iyi.aslında konuda iyi fakat iyi işlenemediğini düşünüyorum.yani orta karar bir film..
    emreavcar
    emreavcar

2 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Scott McGehee ve David Siegel'in ortak yonetimiyle beyazperdeye aktarilan "Bee Season", 11 yasindaki bir cocugun kelime heceleme konusundaki yetenegini kesfetmesinin ardindan bu olayin aile icindeki olumsuz yansimalarini izlemeye basliyoruz. Baba Saul, bir taraftan kizinin bu yetenegini ilerletmesi ve ulusal yarismada basarili olabilmesi icin elinden geleni yapmaya calisirken diger taraftan ailenin diger fertlerini ikinci plana atarak sorunlarin basgostermesine neden oluyor. Anne Miriam'in gizemli birtakim yonleri aciga cikarken, ogul Aaron ise kendini baska bir dine vererek huzuru aramaya calisiyor. 2001 tarihli bir onceki calismalari "The Deep End"le cok kalici olmasa da gorsel yonden tatmin edici bir calisma ortaya koyan McGehee- Siegel ikilisi "Bee Season"da seyirciyi sasirtmayan, bildik kaliplardan sasmayan bir anlatim tutturmuslar. Ilk yari kimi anlarda yerinde sayan film ikinci yarida kendisini toparliyor ve "aile kavraminin onemi"nin uzerine basarak finale variyor. Cocuk oyuncular Max Minghella ve Flora Cross gayet basarili, Binoche artik yaslandigini fazlasiyla hissettiriyor, Gere ise her zamanki gibi (sadece oyunculugu ile degil, sac kesimi gozluk secimiyle dahi ayni!!). Kisacasi cok farkli seyler soylemiyor "Bee Season", ancak yine de belli bir seyir keyfi sunudugu soylenebilir.(5/10)
    e-ergener
    e-ergener

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Farklı bir film ve de çok güzel bir film... Garanti arşivime koyacağım bunu da.. Zaten R. GEre oynuyor yani.. ANladınız..
    bewhy-2
    bewhy-2

18 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Böyle bir oyuncu kadrosuyla çok daha iyi bir film çıkarılabilirdi gibi geldi bana.. yavaş ilerleyen bir kurguya sahip olan film,zaman zaman izleyenleri sıkabiliyor.. Bence eldeki materyal ancak kısa metrajlı bir filme yetecek kadarken uzun metraj bir film yapılması filmin çok ağır ilerlemesine sebep olmuş. Vasat bir aile dramı olmaktan öteye gidememiş film bence..
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Bence çok ilginç ve çok başarılı bir filmdi. Merakla ve ilgiyle izledim. Oyuncuların performansları ve konu çok ilgi çekiciydi. Bence çok güzel.
    ihate-clowns
    ihate-clowns

23 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    seyirlik bir film çok fazla bir şey beklemeden izlenebilir..değişik bir konusu var fakat görsellik bakımından çok zayıf kalmış.oyuncuları çok taktir ederim ama bu filmde başka birileri oynasaymış bişey değişmezmiş..6/10
    Çagri B
    Çagri B

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    sonlara kadar mükemmeldi.finalinde çok enteresan şeyler olacağını sanıyordum.mesela annenin hikayesinin finalde şok edici bir şey olduğunu düşünüyordum.4/10
    darklovedmt
    darklovedmt

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    değişik bi konusu vardı bence oyunculuk gayet iyiydi... çok kötü bi film olduğuna katılmıorum ama guzelde değildi idare eder bence...:S bazı saçmalıklar vardı ...
    babsy-2
    babsy-2

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmin sonunu beğenmedim..hep bir karmaşa hakim filmde..richard gere olmasa izlenmez.
    cybilla
    cybilla

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    acıkca söylemek gerekirse Juliette Binoche için seyrettim.ama nedense film beni hayal kırıklıgına ugrattı.bosa gecmiş bir zaman olarak gördüm.
    jestience
    jestience

6 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    ben bu filmi tuttum baya,az bütçeyle çekilen filmlerde olduğu gibi görsel efektlerden ziyade mantığın bürüdüğü bir film bu da.senaryo olarak bana fazla değişik geldi,din konularına el atmayı pek de iyi beceremeyen amerikan sineması için bence güzel bir örnek olmuş.tavsiye ediyorum=)
    fatos-uysal
    fatos-uysal

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    son derece sıkıcı, son derece durağan, çok gereksiz ve anlamsız bir film. Oyuncuları görünce düsünmeden alıp izledim ama sonuç hayal kırıklığı...Kesinlikle para ve zaman kaybı.
    krizantem-em
    krizantem-em

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    o günden bugüne dek origami yi hiç unutmadım : ))
    kesinlikle güzel bir filmdi.. öyle sıkıcı falan değil...
    kesinlikle izlenmeli diyemem ama izlerken de sıkmayacak bir film
    garmen-81
    garmen-81

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
    gercekden ızlenmeye deger flım deyıl hatta zaman gecırmeye bıle degmez