Cehennem Çiçeği
3,1

yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar güzel mekanları hazırla, harika oyuncuların olsun elinde, daha güzel bir senarist bulunamazmıydı acaba? Kesinlikle bir zevk alamadım filmden, gereksiz sahneler, anlamsız bir senaryo..
ynarcin
ynarcin

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
kötü.aslında daha fazla söze gerek yok ama ben en çok oyunculara acıdım yani bu kadar çok iyi oyuncu böylesine boş ve anlamsız ama bir yandan da karışık bir filmde yer almamalıydı.
Mehmet Emin U.
Mehmet Emin U.

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
berbattı 2 puan verdim oda emeğe saygı
aa-tamer
aa-tamer

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Tam bir hayal kırıklığı. Brian de Palma'ya inanamadım..
dreamscancometrue-2
dreamscancometrue-2

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kadro ne kadar iyiyse film o kadar kötü. Oyuncularla kurtarmaya çalışmışlar ama filmin berbatlığı apaçık ortada.
bittersweetsymphony
bittersweetsymphony

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Büyük umutlarla gittim; fakat hayal kırıklığına uğradım. Konusu heyecanlı bir film ; fakat kurgu,diyaloglar o kadar karışık ki kim kimdir derken bi' anda herşey kaçıyor.Ayrıca film yavaş, sürükleyici değil.Sıkıcı bir film.
yenerkayahan
yenerkayahan

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
scarlett johanson gibi bir oyuncu biraz daha seçici olmalı bence
sehzade-3838
sehzade-3838

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kadro iyi ama film çok sıkıcı :S:S:S
gozdee59
gozdee59

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bir cinayet, peşine düşen iki polis, 1 kızkardeş,değişik bir senaryo olsun diye allak bullak olan merak duygusunu unutturan sonuna kadar dayanması biraz güç, Sıkıcı, bunaltıcı, gereksiz 10/3
sea-girl88
sea-girl88

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
afiş çekici,josh hartnett ın oyunculuğu mükemmel ama konu sıkıcı we sonunu düşünebildiğin bir şey birde filme daha sert efekler koyabilirlerdi bence..
tenji-2
tenji-2

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
daha farklı bir film bekliyordum.
beni tatmin etmedi.
bilhassa kadın oyuncuların performansı açısından hayal kırıklığına uğradım.
iç sıkıcı bil filmi, sevmedim.
sirusvega
sirusvega

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
de palma ilk kez hayal kırıklığına uğrattı beni..nostaljik bir hava yaratmaya çalışsada olmamış. aslında derin bir senaryosu var filmin ama neden olmamış anlamadım..neyse her ustanın kariyerinde böyle hayal kırıklıkları olur..
exza
exza

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
The Black Dahlia ; biri bana filmi tekrar anlatabilrimii...hayir filmin ortasinda acaba bende bir sorun varda benmi anlamiyorum dedim ama benimle birlikte izleyen herkes ayni kanidaydi bu kadar sacma bir kurguu bu kadar agir ve daginik isleyen bir konu... Bu mantigi hala anlayabilmis degilim degisik film yapacaz diye filmleri katletmekde kimin fikrii allah askina.. Filmin sonlarina dogruu artikk bitsede kurtulsak diyee yalvariyor vaziyetindeydim.Kabus gibi bir filmdii izleyiciyii filme baglayacak hic bir atraksiyonn yok tam diyorsunuz evet simdii biseyler olmali ama nafile.. Aslinda film hakkinda söylenebilecek hakikaten bisey yok.. izlemeyen varsa bence izlemesin bosuna vakit kaybi.....
aytugzeybek
aytugzeybek

2 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Gereksiz bi uzunluk ve sıkıcı iyi anlatılmamış bir senaryo. İzlenmesede olur.
tatar2005361
tatar2005361

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yaklaşık 1 ay önce izledim hiç guzel bir filme benzemiyor kotu denebilir.