Cehennem Çiçeği
    3,1
    Cehennem Çiçeği hakkında görüşlerin ?

ozzyyyy
    ozzyyyy

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
    ya bu kadar guzel bi konu bu kadar karisik anlatilamazdi heralde! brian de palmanin ne yapmak istedigini anlamiyorum film bitince aklinizda bir suru soru isareti kaliyor ve gercekten filmden bisey anlamamis olarak cikiyosunuz !! oyunculuklar gercekten cok guzel scarlett ve hilary iyi ama josh hartnett gercekten cok iyi belkide filmi birazcik da olsa kurtaran bu... onermem ama merak ediyosaniz izleyin
    onder10
    onder10

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
    çok fazla çözülmeyi bekleyen soru var ve bu filmin izlenebilirliğini bozuyor...
    pnrsn
    pnrsn

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    aslında oldukça güsel bi konusu olmasına rağmen bizleri hayal kırıklığına uğrattı.. aşırı karışık ve temposuz sahneleriyle beynimizi sulandırdı :) çok başarılı bulduğumu söyleyemicem..
    emre1
    emre1

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    herhalde 2. kez izlenmesi gerekiyor taşların yerine oturması için.bu kadar olmazki bulmaca çözer gibi bir şey .böyle oluncada filmin izleme zevki kalmıyor.
    hidirbahtikara
    hidirbahtikara

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    kendınızı ıcıne atamadıgınız hatta bellı bır sure sonra sıkma moduna gırdıgınız bır fılm..L.A ConfıdentaL a benzetılmeye calısılsada kesnlıkle soz konusu bıle olamaz..ama bu kdar unlu bır oyuncu kadrosyula nasıl bole bır fılm cıkarılmıs anlamıs ddılm.
    cuneytetlec
    cuneytetlec

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Bu kadar ilgi çekecek bir konu bu kadar mı karışık anlatılır? İzlerken sürekli dikkatim dağıldı.Film noir'a uygun olsun diye mi bilmiyorum ama gereksiz denecek kadar cinsellik içeriyor.Gerçekten film noir'a meraklı olanlar gitsin..
    gamze-karabiber
    gamze-karabiber

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Salonda herkesin filmi izlemektense aralarında sohbet etmeyi tercih ettiği bir filmdi.Offlar bayıldım demeler bi fırsat vermediler ki anlayalım şu filmi yaaa.Yoksa anlardım yani;)
    yucuph
    yucuph

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bu film ile ilgili tüm olumlu yorumlara katılıyorum.çok güzel bir film.
    hookers
    hookers

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Filmi izleyeli birkaç gün oldu. Bence filmin en büyük kusuru neyi anlatmak istediğine tam anlamıyla karar verememiş olması. Film cinayet üzerine mi, iki polis arkadaş üzerine mi, 2 farklı kadın üzerine mi, yoksa boks üzerine mi? Bunu anlayana kadar zaten film de sona eriyor. Cinayeti anlatması açısından yetersiz kalmış senaryo ve geri dönüşler de tıpkı ?zayıf? de palma filmlerindeki gibi yapılmış.filmin en büyük artısı ise dönem ayrıntıları ve sanat yönetmenliği.Daha çok 40'lı yılların kara filmlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyan cehennem çiçeği yönetmenin ve oyuncuların filmografisinde ancak orta sıralarda yer alacak bir yapım...
    tenji-2
    tenji-2

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    daha farklı bir film bekliyordum.
    beni tatmin etmedi.
    bilhassa kadın oyuncuların performansı açısından hayal kırıklığına uğradım.
    iç sıkıcı bil filmi, sevmedim.
    -umittheking
    -umittheking

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Bence film skıcıydı ya uykusuzdum ondan bana öle geldi yada harbiden çok skıcı bir filmdi Allahtan kız arkadaşımla gittimde arada ona bakıp neşelendim yoksa uyuya kalabilirdim... Brian de palma yı genel olarak sevmeme rağmen bu filmini sevmedim ..... belki bir daha izlemem gerek çünkü anladığımı sanmıyorum:D
    bittersweetsymphony
    bittersweetsymphony

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Büyük umutlarla gittim; fakat hayal kırıklığına uğradım. Konusu heyecanlı bir film ; fakat kurgu,diyaloglar o kadar karışık ki kim kimdir derken bi' anda herşey kaçıyor.Ayrıca film yavaş, sürükleyici değil.Sıkıcı bir film.
    sea-girl88
    sea-girl88

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    afiş çekici,josh hartnett ın oyunculuğu mükemmel ama konu sıkıcı we sonunu düşünebildiğin bir şey birde filme daha sert efekler koyabilirlerdi bence..
    dewill99
    dewill99

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    filmi cok saglam olarak nitelendiriyorum.böyle bir kurgu az bulunur.başlarda agır ilerlediği icin sıkıcı gelebilir ama sonuna kadar izlediğinize degecek lezzette bir final war...!
    ysofu
    ysofu

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    cok yazık olmuş bu filme iyi bir konusu var ama oyunculuklar özellikle dikkatimi çekti hepsi birbirine nazire yaparcasına berbat tabi burda aslan payıda hilary swanka gidiyo gerçekten yanlış bi tercih olmuş gerilim yok heyecan yok son dderece basit olmuş...