ilki harıkaydı ikinciside öyle olacaktır inşallah umarım bu filmde ilk filmdeki gibi filmin gelişim bölümünü kısa tutarlar ilk filmde olayların gelişimi baya uzun sürmüştü ve filmin ortalarında pekte korkutucu sahneler olmaöıştı
valla bu filme kötü bir film denilirmi yahu bıkmıştım saçma korku filmlerinden adam gibi bir film çevirdilerde korku filmi gördük artık hiçbir film beni korkutamaz olmuştu.ayrıca bu korsan cd manyak bi olay ya etrafta film türkiyeye gelmeden korsanları geldi.korsana dadanmayın ve sinemaya gidin derim.türkiyeye sinema geç gelirse olacağı budur.2.yi sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu filmin birincisini ilk izlediğimde acayip korkmuştum.İlk başına baktıktan sonra hemen kapattım sonra arkadaşımı çağırıpta birlikte izledim.Umarım 2. si daha korkunç olur..!Yalnız 1. si cok tuhaf bir şekilde bitiyor umarım diğeri bçyle olmaz...!!Filmi 4 gözle bekliyorum. hatta 16 gözle bekliyorum
ilki muhteşem ne kadar korksamda hikaye çok güzel olduğu için seyrettim inşallah devam filmi ilk filmi aratmaz ama japon yönetmen hakkında biraz tedirginim umarım filmi mahvetmez.
bence halka nın birincisi vizyona girdiği anda kendi dalında birinci olan bir filmdi ,inanıyorum ki halka 2 de ,dönemine damgasını vuracak ve herkese adınadan çok bahsettirecek.fragmanını izlemeyenlere tavsiyem izlesinler...
Film tam bir hayal kırıklığı. Bunun en büyük sebebi de senaryo. Her iki filmin de senaristi Ehren Kruger, fakat ilk film orjinal Japon Ringu'larının tüm malzemesini bünyesinde toplayarak başarılı bir sonuca ulaşmıştı. Bu bölümde Kruger tükenen malzemeden yeni bir hikaye çıkarmaya çalışıyor fakat dramatik gelişimi inanılmaz derecede kötü kurulmuş bir senaryo koyuyor ortaya. Naomi dışında diğer oyuncuların oyunculuk konusunda çok gerilerde kalmaları da ekranda çok sırıtıyor ve inandırıcılık iyice siliniyor. Seyirciyi tatmin etmekten uzak finali ile birlikte tam bir hayal kırıklığı çıkıyor ortaya. Değil korkutmak, ürkütmekten bile uzak olan bu filmi seyretmek yerine orjinal filmleri tekrar seyretmek zamanı daha verimli kullanmak olur.