filmin 2 nci bölümü elbetteki izleyicileri koltuğuna yapıştıracak gibi. ilkinin devamı olan bir serüven daha izlicez elbette. sanırım ilk filminin hasılatını geride bırakacak. ben fragmanlarını izledim. gayet şık. filmin konusunu zaten ilk filminden biliyoruz. yine aynı 7 gün. ben filmi izledim. tabiki gerilim dolu. ama izleyici karar versin. hepinize iyi seyirler.
Halkanın ilk filmi seyrettigim en iyi korku gerilim filmiydi. 2. yide merakla bekliyodum bugun seyrettim. Ama ilki kadar korku gerilim tadı alamadım. ilki kadar degildi ama guseldi herkes seyretsin.
bu mudur korku yani?korkmaya gidicekseniz tavsiye etmem..gerçi ilkindende korkmamıştım.am bazı sahneleri hoş.haftasonunu geçirmek için gidebilirsiniz..
filmi az önce izledim ilk filmde daha çok gerilmiştim tıpkı altıncı histeki kadar korkmuştum.bu film daha çok konu itibariyle güzeldi kimse ilk filmden daha çok kormamıştır naomi watts harikaydı filmde ilkine göre daha güzeldi ilkini izleyen arkadaşlar devam filmi kaçırmayın.8/10
Ben halka 1 i izlediğim den bu yana ışık açık uyurum artık alışkanlık yaptı bu benim cok korkak olduğumdan deil sadece filmin insanın psikolojisini bozmasından kaynaklanıyor ama ikiyi izlediğim de normal olarak bu etkiyi yaratmadı ya zaten ben bu filmden çok bişşi beklemiyordum yani 1. filmden samaranın soyunu sopunu herşeyini biliyoruz aileden bi ferdimiz gibi oldu yani gizem yok artık ama yinede ii bağlamışlar dahada kotu olabilirdi ama filmde biraz kopukluklar vardı hele geyikli sahne feci bişiydi heralde şoyle dusunduler 1. filmde atlı sahen tuttu ikincidede geyik olsun yani şöyle söyliyim artık 3. sünü getirmezler umarım bari aklımızda yereden ringi bozmazlar inşallah
Bu film kesinlikle ticari amaçla falan yapılmış değil. Serinin orijinali de 3 film. Amerikan versiyonu da tabii ki 3 film olacak. Serinin yapılması komple ticari amaçlı derseniz belki olabilir evet, ama bir gerçek var ki Japon sinemasından daha iyi çekmeyi başardılar. Ring’le Ringu belki çekişebilir ama Ring 2, Ringu 2’yi fazlasıyla katlar. Bence serinin en iyi ve son filmi olan Ringu 0’ı nasıl çekeceklerini ise çok merak ediyorum...
tek kelime ile tam bir sinema filmi..ayrıca ilkinden daha güzel..genelde ilk filmler herzaman iyi olur fakat bu sefer öyle olmadı. evde seyretmek ile sinemada seyretmek çok farklı olacaktır..sinemada izlemenizi tavsiye ederim.