Halka 2
3,8

RamsesII
RamsesII

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
garez kadar olmasada izlenmeye değer bi film...
freecritic
freecritic

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
İlk filmin yeri,tadı ayrı tabiki.İlkiyle kıyaslanmayıp bir devam filmi olarak düşünüldüğünde bence devam tatmin edici bir film.Ben de hastane de Aidan Rachel’ın kolunu tuttuğunda sıçramıştım.Daha ziyade ilk filmi pekiştiren ve tamamlayan bir yönü var.Yalnız filmde bir bölüm hatta replik bile ’’Dark Water’’ daki bir bölümle ile aynıydı(Çocuğumu alma beni al deyip annenin kendini feda edişi)
dinopis-2
dinopis-2

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilk filmden aldığım zevki bu filmden alamadım. fakat korku efsaneleri arasındaki yerini çoktan aldı bu seri.
llalena
llalena

14 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Film olarak gayet iyiyidi.Özellikle naomi watts'ın performansı muhteşem.Ama 1. filmden çok kopuk olmuş.Heralde ringu 0'ı izleyince taşlar yerine oturacak. Bu arada ringu 0'ın vcd'sini nereden bulabileceğimi bilen var mı?Hangi yere sorduysam bulamadım:((
funlife
funlife

18 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
1.sinden farklı olursa baya ilgi görür
Esteban-2
Esteban-2

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ilk filme göre zayıf fakat seri filmlerle kıyasladığımda iyi bir devam filmi.Korku denince aklıma bu film serisi geliyor.Geyikler müthişti.
sevil-tan34
sevil-tan34

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilki kadar güzeldi ya da ilki kadar gerdi desem daha uygun olacak sanırım,, mümkünse halka 3 / 4 / 5 falan görmek istemiyorum korku/gerilimden çok komediye dönecek, hadi saw cığımız -artık bitmesi gerekirken- kendi kesemese de bi adam bulup ona kestiriyo kurbanlarını da zavallı samara her seferinde o kuyudan çıkarken tırnak eksiltiyo yani az değil tırnak kalmadı kızda:p
hellboy87
hellboy87

23 Mart 2005 tarihinde eklendi
aslında film çok iyi değil demişti ama oturup düşününce hakikaten özellikle dramunsurunun korkunun içine gayet güzel bi şekilde katıldığını görüyosunuz.tavsiye ediyorum.gidin gerilin ve düşünün...
Selcuk Genc
Selcuk Genc

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gerilim türüne yeni bir soluk kattığını söyleyebilirim.film yarattığı gerilimi senaryosunun dışında güzeller güzeli naomi wats’a borçlu bence.naomi wats filmi alıp tek başına götürüyor inanılmaz bir perforans göstermiş.mutlaka izlemelisiniz.ring ıı kaldığı yerden başlayıp halkayı tamamlıyor ve ilk filmin gerilimini 1 adım daha yükseltmeyi başarıyor. bir devam filminden daha fazlası var diyebilirim.
teenyoung
teenyoung

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu Filmi 2005 Yılında İzlemiştim Görünce Yorum Yapıyim Dedim Gerçekten Güzel Bir korku Filmi Ama Benim Tercihim Halka 1 bu film 8/10
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
1. filmin çok ayrı bir havası vardı çekimlerin karanlık olması soundtracklerinde viyolonsel sesi kullanılması vb... 2. film de oldukça iyi bir film ama 1.siyle kıyaslandığında biraz zayıf kalmış yine de izlerseniz hiç bir şekilde zaman kaybına uğratmayacak bir yapım
alici-utku
alici-utku

8 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
halkanın orjinal versiyonuna bakılırsa çok daha iyi daha tempolu ve daha kolay izleniyor.görsel efektler ve oyunculuklar bence başarılıydı.özellikle de sissy spacek sürprizi çok hoştu.naomi watts yıldız olduğunu 3. kez kanıtlamış oldu.(muholland çıkmazı-21 gram-halka 2).
flight-2023
flight-2023

21 Mart 2005 tarihinde eklendi
bence ilk filmden aşağı kalır yanı yok... aslında bu filmde "korkutan" sahne daha çok ancak ilk film kadar gerilimli değil... ayrıca bu film herşeyin açıklığa kavuştuğu bir film olmuş...
oyunculuklara gelirsek naomi watts gerçekten güzel bir oyunculuk çıkarmış (aynı kendi gibi)... insan hayıflanmadan edemiyor bu kadar iyi bir oyuncu neden 30 undan sonra keşfedilir diye... ancak aidan rolünde oynayan david dorfman'ı hiç beğenmedim... yani bir haley joel osment'in yanına bile yaklaşamaz...
teomansonmez
teomansonmez

2 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
İlkinden daha hareketli ve özel efektlerin yoğunlukta olduğu The Ring 2 zaman zaman aptallaşan bir öykü sahip olsada-ki bu sadece serinin ikinci bölümü için geçerli.Çünkü ilk bölümü gerçekten çok iyiydi-izlenebilir olma özelliğini taşıyor.Filmin bu seferki konusu serinin birincisinden daha kopuk bir hal alıyor.Kaset muhabbeti daha arka planlarda kalmış.Şeytani güçlere sahip Samara'nın dehşet verici hayaleti Rachel ve oğlu Aidan'ın peşini rahat bırakmıyor.Bazı diyolagları oldukça basit filmin.Bazen çok ürkütücü olabilen bu devam filmi bazende izleyici korkutmak yerine yanlızca güldürüyor.Bir ben Korkunç bir film 3 mü seyrediyorum?diyorsunuz.Örneğin filmin finalinde küçük kızın sudan ilk çıkış sahnesinde çığlıkları tıpkı bir kedi miyavlamasını andırıyor.Bunun gibi bir dizi sahne daha var.Ama bu tür olumsuzluğuna rağmen örneğin beni geyiklerin araca saldırdı sahne ya da banyo sahnesi,kuyudan tırmanışın olduğu bölümler gerçekten etkileyi idi.Yine de şöyle düşünün son zamanlarda eli ayağı düzgün gerçek anlamda bir korku filmi seyredemiyoruz ne yazıkki.Halka serisi imdadımıza bir nevi olsada yetişmeyi başarıyor.(Bu arada Sissy Spacek filmde pek fazla gözükmemiş olması beni üzdü doğrusı.)
kaliteliseyirci
kaliteliseyirci

4 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence olması gereken 2. film kesinlikle oldu.aslında 2. filmi daha kötü bekliyodum.çünkü ilk film biraz durgun ve sıkıcı gelmişti.ama 2 filmle birlikte halka serisi güzel bir film oluşturdu.izlemeyenler bence ilk filmle ikinci filmi peşpeşe seyretsinler.daha fazla zevkli olacağına eimn olabilirsiniz.(10/8)