korku denilince aklıma gelen filmlerin başında halka 1 de güzeldi fakat halka 2 dahada iyiydi.hayatım boyunca kaçkere izlersem izliyim her sahnesini ezbere bilsem bile tek başıma izlemeye cesaret edemiyeceğim bi film ben çok başarılı buldum filmide oyuncularıda.
ilki kadar güzeldi ya da ilki kadar gerdi desem daha uygun olacak sanırım,, mümkünse halka 3 / 4 / 5 falan görmek istemiyorum korku/gerilimden çok komediye dönecek, hadi saw cığımız -artık bitmesi gerekirken- kendi kesemese de bi adam bulup ona kestiriyo kurbanlarını da zavallı samara her seferinde o kuyudan çıkarken tırnak eksiltiyo yani az değil tırnak kalmadı kızda:p
1. filmin çok ayrı bir havası vardı çekimlerin karanlık olması soundtracklerinde viyolonsel sesi kullanılması vb... 2. film de oldukça iyi bir film ama 1.siyle kıyaslandığında biraz zayıf kalmış yine de izlerseniz hiç bir şekilde zaman kaybına uğratmayacak bir yapım
uzakdoğu korku sinemasının en önemli özelliğidir,,,korku unsuru çocuk oyuncularla verilir.nitekim bunuda çok güzel yapıyorlar...1. filmden daha ürkütücüydü.hiç kopuk sahneleri yoktu,ben beğendim,tavsiye ederim...