ilki kadar güzeldi ya da ilki kadar gerdi desem daha uygun olacak sanırım,, mümkünse halka 3 / 4 / 5 falan görmek istemiyorum korku/gerilimden çok komediye dönecek, hadi saw cığımız -artık bitmesi gerekirken- kendi kesemese de bi adam bulup ona kestiriyo kurbanlarını da zavallı samara her seferinde o kuyudan çıkarken tırnak eksiltiyo yani az değil tırnak kalmadı kızda:p
Ben dun aksam tv de isleme sansina sahip oldum ondan once japon versiyonunu islemistim ama guzel degildi ben bu 2. filmi birincisinden daha cok begendim daha heycan vericiydi bence digerinde gerilim dozu yuksekdi ama bunda ara ara korkuda vardı .. bence 10/10 almayı hak eden bir film kurgusuyla goruntuleriyle ...
Kesinlikle 1.film daha iyiydi kabul etmek lazım..ama buda o kadar kötü olmamış..bu kez sanırım azıcık daha fazla korku öğeleri barındıralım demişler..Buda ilk filmin tadının kaybolmasına neden olmuş..Yinede izlenebilir..
1. filmin çok ayrı bir havası vardı çekimlerin karanlık olması soundtracklerinde viyolonsel sesi kullanılması vb... 2. film de oldukça iyi bir film ama 1.siyle kıyaslandığında biraz zayıf kalmış yine de izlerseniz hiç bir şekilde zaman kaybına uğratmayacak bir yapım
"Film nasıldı?" sorularına "eh işte" cevabı verilecek sadece halka 1 in tadının damağımızda kaldığı için gidilebilecek çekilmese de olurdu dedirten bir devam filmi olmuş.Filmin tek ilgi çekici noktaları Rachel ın akıl hastahanesine gidip samaranın gerçek annesini görüp ondan oğlu için yardım istemesi vede finalde izlediğimiz rachel in kuyu sahnesiydi.Bunlar gerçekten ekrana yaklaşılarak izlenilen sahnelerdi ama onun dışında hele hele filmin ilk yarısını hiç mi hiç saymayacak olursak çok vasattı. Beyazperde.com/haber/5914 sekmesinde yayınlanan haberde okuduğumuz gibi bakalım Halka 3; 2. seriden kaybedilen seyirciyi tekrar toparlayabilecek mi?................
idare eder ama bence 1. filmin karizmasını kullanmış gibi!!! en gerilimli dakikalar olan naomi nin kuyudan tırmanış sahnesi gerçekten harikaydı tam işte film harika olacak derken neredeyse kuyunun bittiği yerdeki taştan su çıkması sahneyi berbat etmiş!!! yahu orda su ne arar yaaaa??? 6/10