Halka 2
3,8

calisko
calisko

18 Mart 2005 tarihinde eklendi
Halkanın ilk filmi seyrettigim en iyi korku gerilim filmiydi. 2. yide merakla bekliyodum bugun seyrettim. Ama ilki kadar korku gerilim tadı alamadım. ilki kadar degildi ama guseldi herkes seyretsin.
hdit
hdit

20 Mart 2005 tarihinde eklendi
Ben halka 1 i izlediğim den bu yana ışık açık uyurum artık alışkanlık yaptı bu benim cok korkak olduğumdan deil sadece filmin insanın psikolojisini bozmasından kaynaklanıyor ama ikiyi izlediğim de normal olarak bu etkiyi yaratmadı ya zaten ben bu filmden çok bişşi beklemiyordum yani 1. filmden samaranın soyunu sopunu herşeyini biliyoruz aileden bi ferdimiz gibi oldu yani gizem yok artık ama yinede ii bağlamışlar dahada kotu olabilirdi ama filmde biraz kopukluklar vardı hele geyikli sahne feci bişiydi heralde şoyle dusunduler 1. filmde atlı sahen tuttu ikincidede geyik olsun yani şöyle söyliyim artık 3. sünü getirmezler umarım bari aklımızda yereden ringi bozmazlar inşallah
engin5200
engin5200

27 Mart 2005 tarihinde eklendi
film ilki kadar iyi olmasada yine de güzeldi.. bence izleyecinin ikinci filmi pek beğenmemesinin nedeni: ilkine nazaran korkunun yerini dramın alması.. filmde daha çok anne - çocuk ilişkisi üzerinde dramatize bir şekilde durulmuş. ve korkudan çok drama ön plana çıkmış.. ama filmde izleyiciyi şok eden bir kaç sahnede yok değil.ben yine de izlemeyenlere bu filmi gidin görün derim...herkese sevgiler.
sorceres
sorceres

18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Japaon versiyonunu izledim vasattı umarım bu da onun gibi degildir...
delidolu16
delidolu16

5 Nisan 2005 tarihinde eklendi
film süperdi taptım diyebilirim ama yine de bazı sorularım cevapsız kaldı yani ilk filmde cevap alamadığım ve ikinci filmde cevabını bulurum diye düşündüğüm sorularım cevapsız kaldı yine
mesela ilk filmde rachel rebecca'nın yanına hastaneye gittiğinde rebecca ona "bileceksin , dört gün sonra" demişti ben onu çok takmıştım mesela . Rebecca rachelın kasedi izlediğini nereden biliyordu? ayrıca ne zaman izlediğini ne kadar gününün kaldığını nerden biliodu? samara o hatunladamı iletişim kuruyordu yani . ikinci filmi izlerken bu sorularıma yanıt aradım ama bu filmde rebeccayla ilgili hiç bişi yoktu şimdilik tek tesellim filmin bir üçleme olması ... Belki son filmde cevap bulurum soruma
girm
girm

21 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ilk film süperdi bence bu film daha iyi olacak bekliyoruz
hylel-ween
hylel-ween

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
1.sini de sevmemiştim. 2.'yi de izlemeyeceğim
gozden
gozden

3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ilk film kadar sarmadığı kesin. ama genede güzel. samaranın hakkında hala soru işaretleri yok değil. o da 3. filme umarım
devilbooy
devilbooy

21 Mart 2005 tarihinde eklendi
ilk filmin gölgesinde kalan bir devam filmi olmuş..korkutmak için sanki biraz zorlamışlar gibi geldi bana..ilk filmin gizemi,samaranın çok defa görünmesi ve bazı başarısız bilgisayar efektli sahnelerle kaybolup gitmiş..herhalde samarayıda yakında freddy jason chucky gibi çoluk çocuğa malzeme yapacak hollywood yapımcıları..bence garez ve cevapız arama bu filmden çok daha iyi..ama film bütünüyle kötü değil tabiki ve birincisini izleyen mutlaka izlesin bu bölümüde..üçüncü bölüm olan ring 0 ı daha dikkatli çekmek zorunda hideo nakata..yoksa kendi karizmasıda dağılabilir..
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İlk filme yakındı.Puanını düşük buldum.10/8.1
the-o-c
the-o-c

31 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
ilkini seyrettiğimde korku filmi işte budur dedim.devamını merakla beklediğim filmlerden bir tanesi halka 2. sanırım 2005 yılının ilk yarısında devamınıda türkiye sinemalarında görmeyi umut ediyorum.
erkamcimen
erkamcimen

30 Ocak 2005 tarihinde eklendi
korkunç derecede korkunç
gulerb1903
gulerb1903

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
bu mudur korku yani?korkmaya gidicekseniz tavsiye etmem..gerçi ilkindende korkmamıştım.am bazı sahneleri hoş.haftasonunu geçirmek için gidebilirsiniz..
ceronimoo
ceronimoo

12 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bence film çok güzeldi. ama daha çok gerilim bekliyordum .yinede son zamanlarda yapılan en iyi korku filmlerinden biriydi(garez den sonra)
skypiler
skypiler

2 Nisan 2005 tarihinde eklendi
kensinlikle mükemmeldi.İlkini uyuklayarak izlememe ve devam fimleri hakkında iyi düşünmeme rağmen beni çok şaşırttı.Sonunda bir japon korku filmine benzemişti.Yönetmenin asıl ringu serisinin de yönetmeni olması filmin kalitesini arttırmışbence devamı çekilmemeli böyle tadında kalmalı mükemmel bir korku gerilim en önemlisi amerikan havasından çıkmaış gerçek bir film