3,8
Halka 2 hakkında görüşlerin ?
17 Ekim 2005 tarihinde eklendi
bence 1.si kadar güzel olmamıs.1. halka herseyyle harikaydı ama 2.si icin aynı seyleri söylüyemem.benim icin düş kırıklıgı oldu
20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
halka 2 daha güzeldi 1 den
24 Mart 2005 tarihinde eklendi
film iyiydi desem yalanmı söylemiş olurum. evet yalan söylemiş olurum. 1. filmine oranla kötüydü. konusu pek de soluk kaldı. ses konuşma desen zaten yoktu. neyse birkaç sahnesi beni korkutmaya yetti. en son kuyu sahnesi. efekt olarak da ki sayılırsa geyik ve araba sahnesi olabilir. banyo sahnesi ise daha baskın ve uzun olabilirdi. korku denilemez. ama vakiti bol olup da zaman geçirmek isteyenler gitsin derim. benim yaptığım bibi.
6 Nisan 2005 tarihinde eklendi
filmin birincisini yanlış hatırlamıyorsamj 2 sene önce izlemiştim koca salonda birkaç kişiyiz ellerim yüzümde duvardan gelen sesler her yükseldiğinde elimle yüzümü kapatıyordum. Bu benim ilk defa gerildiğim belkide ilk defa korktuğum filmdi. ikinci filmi daha geçen gün izledim yine aynı sesler bu kez daha korkutucu olaylar yaşanıyor ama bu kez ellerimle yüzümü kapamadım filmin hiçbir yerini kaçırmamak için. hakikaten büyük haz aldım bekledğimi buldum denilebilir. serinin üçüncüsü nasıl olacak acaba merak ediyorum. Samara yine iş başındaydı diyebiliriz. Beni en çok etkileyen bölüm banyoda geçen olaylardı. Son yıllarda küçük kızlarla korkutulan filmlerin arsında en iyisi tavsiye ederim diğer korku filmine nazaran iğrençlik değilde daha çok korkutmayı amaçlamış bir film.
11 Nisan 2005 tarihinde eklendi
mükemmel ilkinden daha korkutucu heyecanın hiç dinmediği, gerilimin filmin her anında had safhada olduğu narin yapıtlardan biri kısaca başında ortasında sonunda korku olan mükemmel bir film
7 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
valla ilki beni baya etkilemişti ikincisine iki elim kanda olsa gidicemmmmmmmm!!!
10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
birincisi ile bağlantı neredeyse yok beklediğim kadar güzel değildi. daha iyi olabilirdi..
31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
birincisinden pek farklı degil ve bekledigim kadar korkunç degil ama olsun ginede guzeldi eger zamanınız kısıtlıysa ve illaki bir filim seyretmeniz gerekiyorsa bundan daha güzel filimler var iskelet anahtar gibi...