Şavaş Tanrısı
4,3

fragilegirl
fragilegirl

16 Mart 2006 tarihinde eklendi
film ilk başta hızlı ve heyecanlı başlıyor.ama sonradan sıkıcı bir hal alıyor ve konu,boğularak kalıyor...vasat sınırında bir film olmuş bence 10/5 nicholas cage rolünün gereğini yerine getirmiş ama bence jared leto çok daha başarılıydı bu filmde
ahmet-ertan
ahmet-ertan

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Açıkçası pek beğenmedim.Seneryo çok yüzeysel ve bana biraz basit geldi.Bu puanı hak etmiyor.
atillaburge
atillaburge

17 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu söyleyebiliriz ki filmin senaryosu çok farklı bir tema içermese de son dönemler içinde alışılmadık bir yapısallık getirmiş sayılır. Ancak gerek kurgu gerekse de teknik açısından çok yönlü biçimde zayıf kaldığı aşikar. Bir de istinasız bir belgesel havası içinde geçmesi, diyalogların öncesinde devamlı ve klişe bir biçimde olayların anlatılması resmen seyri bayıltan bir yan katmış filme. Oyuncuların, oyunlarını bu kadar provake eden başka bir yaklaşım düşünülemezdi heralde. Hoş zaten Cage dışında iyi bir oyunculuk örneği veren bir başkası da yoktu zaten. Cage'in ise az kalsın son dönemlerdeki en iyi oyunculuk deneyimi ortaya çıkacaktı ki maalesef bu belgesel modundaki film ona da gölge düşürdü. Yazık oldu.. Yine de çok kötü sayılmaz. Ancak çok iyi olabilecek bir film hiç olmuş ona üzüldüm.
guilty571
guilty571

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence filmin güzel bi mizah anlayışı var,şu hollanda ve fransa bayrağı değişimi güzel bi yaratıcılık örneğiydi...Ayrıca Balkanalardaki savaş potansiyelinede (o dönem için tabi) güzel bi dokundurma,ardından savş ve silahlar....hani pisliğe boğazına kadar gömülmek derler ya ,işte bu galiba Yuri nin başına gelenlerdii..ama paranın yüzü sıcaktır tezinide defalarca kanıtlayan yerler de var filmde..bu film hakkında daha öncede şunları yazmışım
nicolasın aksiyon macera filmlerinde kendi
oyunculuğunu en iyi kanıtladığını düşünyrm
gerçi o oskarını bu tür bi filmle almamıştı ama
aksiyonu pek olmasada beynsel bedensel ve duygusal macera anlamında oldukca ilgin noktalara vurgu yapan bir film
silah kacakçılığının bu kadar rahat bır ruh halıyle gerkçekleştrlebildiğini grmek açısında oldukça ilginç bi hayatı( yuri nin hayatınıi ) işliyorlar.ilgnç oln bi noktada gerçk hayttan çıkış ve uluşlararası ortamı anlatıştı
herkese iyi seyirler
bahadir524
bahadir524

27 Ekim 2005 tarihinde eklendi
açıkçası film beni tatmin etmedi... belki cesaret gerektiren bir konuyu işliyor ama bence daha iyisi olabilirdi... olaylar çok hızlı gelişiyor bir kere, kendinizi tam olarak filmin atmosferine kaptıramıyorsunuz... anlatım çok yüzeysel kalıyor... ve bence asıl önemlisi filmin en çarpıcı yanı olması gereken vitali’nin ruhsal çöküşüne hiç yer verilmiyor...
Babatorik
Babatorik

10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
8,5 bile bu film için az
sanalemrah
sanalemrah

1 Kasım 2005 tarihinde eklendi
filmin sonunu bağlamak için nicolas cage her 15 dakika da bir birileriyle yatmasaydı daha keyifli olabilirdi. bir de oz dizisindki careem said rolüyle tanıdığımız eamonn walker bu filminde tüm karizmasını harcamış. onun sıkı bir hayranı olarak bu duruma üzüldüm açıkçası. film bazı gerçekleri gösterme çabasıyla takdire şayan. ama keşke daha kısa sürseydi de aklımızda daha güzel kalsaydı. izlemeye değer yinede
ozhansenal
ozhansenal

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bu filmin sinepuanını görünce çok şaşırdım. Bence bunun yarısını bile haketmeyen çok kötü bir film. Bu film vakit ve nakit kaybından başka birşey değil. Discoveryde silahların tarihini izleyin daha ilginç olur. Senaryo inanılmaz basit.
angel-yangel
angel-yangel

24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
valla gecen lerde bır arkadaş bana yazmıştı bukadar umıtlenme hayal kırıklına ugrarsın dıye acayıp dogru soylemiş yanı berbat bır fılım ya oyle boyle degıl aksıyon adamının boyle bır fılım cekmesı benı hayalkırıklına ugrattı şahsen filim iyi başlıyor sahne gecişleri guzel konu ıyı ama nıcolas oynamasa daha ıyı olurdu super bır gocmen taklıtı yapmış
katedral13
katedral13

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bnce çok güzel bi filmdi..dokunduğu duygusal nuktalar,işlediği temalar ve gerçkelerle yüzleşmenın ne kadar zor olacağı ya da alıştığımız suçların belli biş süre sonra bize ne kadar basit görünebileceği üzerine sıkı bi senaryo..bnce izlenmeye değer..
cabbar99
cabbar99

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok güsel bi film.özellikle ilk ve son sahneleri mükemmel.Bide Nicholas Cage var tabi ki :D