Filmin sonuna kadar sıradan bir tempoda gidiyor. Fazla tempolu bir film değil. Ancaaakk. Filmin sonunda söylenen bir kaç söz, film gitince bir anda ayağa kalkıp 'İşte bu yaa' dedirtti bana. Kesinlikle seyretmenizi tavsiye ediyorum.
Çok anlamlı çok etkileyici bir film, gerçeklerin bu kadar alenen ortaya konması gerçekten alkışlanacak bir şey. özellikle filmin sonundaki konuşma süperrrrrrrr
güzel bir film çok heyecanlı değil sıradan bir ilerliyişi var ama nicolas cage olduğu içi kesinlikle izlenebilir ve insanların ne kadar acımasız olduğunu ....vb bir çok şey anlatılıyor bence izlemelisiiz ama biraz sıkıcı bulabilirsiniz emin olun sonunda kahrolsun amerika diyeceksiniz
-beyaz adama sor.O bilir.-Bayım.Kolum tekrar çıkacak mı?Harika replikler,harika bir anlatım,harika bir senaryo ve hikaye,harika müzikler(özellikle yerlilerin uçağı parçaladığı sahnede çalan müzik) harika bir N.Cage.. yani harika bir film.Özellikle finalde Yuri ve interpol ajanının konuşmalarına dikkat edin.Sinema tarihinin en önemli,en vurucu en bilgilendirici filmlerinden biri.Kanlı Elmas, gibi Afrika ve dünya geçekleri için mutlaka izlemenizi tavsiye edeceğim filmlerden..En kısa zamanda izleyin..10/10 az gelir..-Sana göre ben kötüyüm.Ama ne maalesef ki yararlı bir kötüyüm.
ya son yıllarda izlediğim en orjinal en keyifli en güzel filmlerden birisi jared leto bu filmde çok süperdiii nicolas cage zaten ayrı bi olay süperrr 10/10
özellikle replikleri ile cook ozel bir film.pek cook yere gondermeler var filmde,ben ce herkes izlemeli filmi,hem de bi kac kez.bu film acaba Birleşmiş Milletler 5 kalıcı uye ulkesinde nasıl yankı uyandırdı,merak ediyorum dogrusu...Ng nin performansı yine goz dolduruyor.
öncelikle bazı yorumların aksine filmde belgesel tadında anlatılan hikayenin ben filmi daha da ilginç kıldığını düşünüyorum..günümüzü derinden etkileyen soğuk savaşı bu kadar cesur işlemesi, liderleri eleştirmesi ve nicolas cage'in bu kadar soğuk ve duyarsız oynaması filmi yukarıya taşıyor..N.C'in oyunculuğunu belki de en çok beğendiğim filmi bu olsa gerek..
filmin açılış sahnesi (merminin hayatı :)) de sinema tarihine şimdiden geçmişe benziyor..
Süper bir film. Özellikle Cage’in kardeşinin ruh durumuna dikkat etmenizi öneriyorum. Arşivlik bir film. Cage de harika oynamış, ama bu adamın en iii oynadığı film Elveda Las Vegas derim.
nicolas cage'in son zamanlarda oynadığı basit filmlerin arasından sıyrılıp gelen çok kaliteli bir film.böyle filmler daha sık yapılmalı..izleyelim dostlarım.