Şavaş Tanrısı
4,3

rudeonerudeone
rudeonerudeone

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
parmak bastığı konu gerçekten çok etkileyici ve dikkat çekmesi gereken bir konu.filmin içine yerleştirilmiş sayısal bilgiler bile olayın boyutunu anlamak için yeterli aslında.yuri orlov karakterini cage kadar iyi canlandırabilecek aktör sayısı azdır.jared leto ve ethan hawkeın da desteğini alarak güzel bir ekip oluşturmuşlar.iki saatlik süre oldukça çabuk geçiyor,çünkü film son derece sürükleyici.pek çok ders çıkarılabilecek bir yapım.gerek insan karakteri gerekse iş ahlakı gibi konularda önemli sözler söylüyor.insanın nerede dur demesi gerektiğini,bencilliğin nereye kadar devam etmesi gerektiğini sorguluyor.ne var ki yuri orlova kimi zaman hak vermeden de edemiyorsunuz.sonuçta onun da dediği gibi,ben bırakınca yerime bir başkası gelecek.9/10
jamesbond-2
jamesbond-2

2 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bence çok güzeldi dünyada olan gerçekleri yansıtıyor. kalaşnikoflar güzeldi herkese tavsiye ederim en hoşuma giden sahne uçağın tarlaya inip yuri nin silahları köylülere vermesiydi. 9/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Nicolas Cage nin en iyi filmlerinden biri..Mutlaka izlenmesi gerek..
mehtap6
mehtap6

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Böyle konuda izlediim ilk film oldugu icin belkide basarili buldum,konus disinda tipik amerikan sinemasi cok degisik birsey yok.. ama hos vakit gecirmek icin izlenir hic sikici degil..
blackinman
blackinman

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cage in en güzel filmlerinden. Çok gerçekci bi o kadar da şaşırtıcı...
juve-baby
juve-baby

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
dün akşam Kanal Dde izledim, cidden iyi film, izlenmeli..***..
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

24 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel bir film olmuş. Silah ticaretiyle ilgili bir film yapmak hiç kolay değil ve cesaret ister. Andrew Niccol'un senaryosu Hollywood'daki stüdyoların çoğu tarafından reddedilmiş. Film bağımsız olarak finanse edilmiş ve ancak oyuncuların ücretlerini düşürmeye gönüllü olmaları sayesinde gerçekleşebilmiş. İyi ki de gerçekleştirilmiş ...
miramus
miramus

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
öncelikle bazı yorumların aksine filmde belgesel tadında anlatılan hikayenin ben filmi daha da ilginç kıldığını düşünüyorum..günümüzü derinden etkileyen soğuk savaşı bu kadar cesur işlemesi, liderleri eleştirmesi ve nicolas cage'in bu kadar soğuk ve duyarsız oynaması filmi yukarıya taşıyor..N.C'in oyunculuğunu belki de en çok beğendiğim filmi bu olsa gerek..

filmin açılış sahnesi (merminin hayatı :)) de sinema tarihine şimdiden geçmişe benziyor..
stillwater-2
stillwater-2

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bir "Nicholas Cage" klasiği.Bazı arkadaşlarım izlerken sıkıldıklarını söylediler bana.Ama buna rağmen bu sıkıntıyı göze alarak filmi izledim.İyiki de izlemişim.Sıkılan kişilerin sıkıntılarının filmin durağan geçmesine,öyle vurdumlu-kaçtımlı-kovalamacalı sahnelerin pek olmamasına bağlıyorum.Filmi bir bütün olarak görüp,ele aldığımızda kişiye çok şeyler katan,"bizim bilmediğimiz neler dönüyormuş dedirten" yer yer üzen,hırsın ve paranın insanı ne hale getirdiğine izlerken şahit olunan bir eser.Ben bu filmi sevdim,hem de çok sevdim.Özellikle ""replikler" harikaydı.Kesinlikle tavsiye ettiğim bir film.Ama filmden çok fazla aksiyon beklemeyin baştan söylemesi.
gskaltay
gskaltay

7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film ne kadar beklentimin altında olsada sonuçta bir nicolas cage filmi ve gerçik bir hikayeden alınmış olması filmi izlenebilir yapıo boş vaktiniz varsa değerlendirmek için ideal bir film 10/7
merve357
merve357

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
acı gerçeğe cesur bakış
siyasi açıdan da bir çok şey öğreten müthiş bir film
özellikle filmin başında(kurşun yapılırken ki) ve sonundaki (kurşun sıkılırken ki)sahnlerin çekimleri çok hoş ve orjinaldi

mutlaka izlenmesi gereken kültür dolu bir film
dolunay1903
dolunay1903

14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
filmin belki zaman zaman ağırlaşan bir temposu var ama hayatın gerçeklerini görmek için birebir.Aslında bir nevi Amerikanın kendiyle yüzleşmesi olmuş..Filmin sonunda bunu daha iyi anlıyorsunuz..
Seza
Seza

17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Sırf filmin verdiği mesaj için bile izlenmeye değer.
gs-selma
gs-selma

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
oldukça hoş bir film olmuş. konu gerçekten sıkıcı bir hale gelmeden işlenmiş. bu da filmi akıcı kılmış. zevkle izledim. tavsiye ederim.
alba42
alba42

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu dünyada yaşayan 12 kişiden 1i silahlı.Şimdi asıl sorunumuz diğer 11 kişiyi nasıl silahlandıracağımızdır repliği ile kendine hayran bırakan,müthiş mesajlar veren bir film.