3,7
Adaletin Merkezi hakkında görüşlerin ?
2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
film boyunca bu filmin hollywood tarafından yeniden çekilmesi halinde ikinci bir köstebek vakası yaratacağı aklımdan geçti..başrol oyuncuları ve senaryo harika ama prodüksiyon çok zayıf kalmış..ama beğendim..
11 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ben aslında Fransız sineması’nı çok beğenen bir seyirciyim. Ancak, bana göre Fransız sinemasında Polisiye ağırlıklı filmler vasatı geçemiyor ve oyuncuların (genelde hep usta ve aynı tarz oyuncular kullanılıyor) performansları filmi kurtarmaya yetmiyor. Bunda tabii Fransız sinemasının maalesef, bu özgün sinemanın polisiye tarz filmlerinde hep hollywood dan etkilenmesi ve ona özenilmesi yatıyor. Bu film de o tarz bir film, ve üstelik çok işlenmiş bir konu. Biraz bana yıllar önce Richard Gere’ın oynadığı Internal Affairs’i hatırlattı. Tamam, Auteuil ve Depardieu’nun tecrübeleri ve oyunculuklarına söylenecek fazla bir şey yok, ama bunlar filmi kurtarmaya yetmiyor. Bunlara üstelik, film oldukça ağır bir tempo ve ona mukabil ninni tarzında giden bir müzikle işlenmiş. Bunlara rağmen filme bir özel artı veriyorum. O da, benim için lise yıllarında bir idol olan (seksapeliyle ve oyunculuyla) yıllarını hala eskitemediği ve güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş olan, Valeria Golino. İnanın bana, oynadığı sayılı dakikalara rağmen, çok çok başarılı. Halen, benim için Valeria bir idol ve sanırım öyle kalacak. Saygılar.