Josephy
10 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Evde eğlenmek amaçlı izlenebilcek güzel bir film. Zaten Lindsay Lohanın tüm filmleri böyle değilmi. Lindsay Lohan ne kadar skandalların kadını olsada yani gerçek hayatında nasıl biri olduğu hakkında pek bir fikrim olmasada şu ana kadar oynadığı çoğu film beyazperdede 7 puanın üzerinde bence bunu hakediyor ve kim ne derse desin çoğu insan oyunculuğunu beğenmez ama bence özel hayatına bağlayarak böyle bir yorum yapma gereği duyuyorlar.
Bence iyi bir oyuncu ve filmleride oldukça güzel ve sempatik bir yüzü var, filmleride izleniyor.
Film oldukça güzeldi ayrıca Megan Fox un da filmde rol aldığını unutmamak gerekir 7/10
bu lohan ’ ın en kötü filmi. Kötü uyarlanmış vasat bir gençlik filmi. lohan’ın sempatik güzelliği ve oyunculugu bile bu filmi kurtarmaya yetmemiş. (3/10)
bence çok ama çok hoş bir film , lindsay lohan role tam oturmuş. özellikle canlandırdığı karakterin hazır cevaplılığına ve ikna etme gücüne bayıldım , gençlik filmi sevenler için çok hoj, konusunuda çok beğendim , lola nında dediği gibi ; gerçekler fantezilerden daha eğlencelidir =))
film gerçekten çok güzeldi gene müzikleri daha çok ilgimi çekti ama lindsay'in bu filmi nie sinemalara gelmedi anlamadm ben vcd alıp izledm gelseydi sinemalara ii satış yapardı.
Lindsay Lohan çok güzel ama bu, bu filmin çok kötü olduğu gerçeğini değiştiremiyor. Tamam film belki çok güzel bi konuya parmak basıyor, insanı hayata bağlıyan, onu mutlu eden hayalleridir vs. vs. vs. ama bu bile filmi kurtaramamış çünkü senaryo ve konu gerçekten çok kötü. Bütün notunuzu L.Lohan için veriyorsunuz ancak o da en fazla 4/10