Çarpışma
    4,3
    Çarpışma hakkında görüşlerin ?

ibrahim422
    ibrahim422

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bir film bu kadar mı kötü olur yaa..nası oscar alır orasıda ayrı bi muallak..zaten bi film oscarlıysa genellikle izlenmemeli iyi bir araştırma yapmadan..8,4 çok çok fazla bu film için anca 4 falan alır..herkese bu filmden uzak durmasını tavsiye ederm zaman kaybıdır..
    volkance
    volkance

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
    _____vakit kaybı..
    aslansay
    aslansay

7 Mart 2006 tarihinde eklendi
    filimde göçmenlere ve siyahlara çokça eleştiri yapılmış... sandıgınız gibi degil denmiş ama beyazlar sanki filmin içinde daha iyi bir konumda gibi geldi hatta hatta filmin sonlarında siyahı öldüren beyaza bile kızamıyosunuz o derece yani
    svadros
    svadros

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    kim ne derse desin ben bööle saçma bi film görmedim.. tamam konu güzel,kahramanlar yaratıcı.fakat bir kahramanı benimsiyorsunuz ve filmde her kahraman ayrı ayrı ele alndığı için o kahramanı yalnzca bir kaç sahnede izleyebiliyorsunuz.film bir kaç insanın bir günlük ırkçı bir çevredeki yaşantısını anlatıyor.belki biras ağır bi eleştiri bu ama ne bu kadar puanı hakediyor ne oscar ı ne de 110 dk nızı almayı..
    legolas35060
    legolas35060

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
    oncelıkle bu fılmın neresıne oscar verdıler onu hıc anlayamadım.Ele aldıgı konus ıtıbarıyle oscar ı hakedıyor fakat fılmde ıslenen konular bırbırınden cok kopuk gecıyor ızlerken nerde kaldıgınızı sasırıyorsunuz ve fınal sahnesındede oscara degıcek bır sunum goremıyoruz 10 uzerınden 5 verdım zaman gecırmek ıcın ızlenebılır:)
    Burhan A
    Burhan A

10 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    İlk bölümde polis banka soyan kızın peşine gidiyor yani aynı istikamet ama kafa kafaya çarpışiyorlar, evi soyanlarla evde yaralanan aynıevden çıkıyorlar dolayısıyla aynı yöne gidiyorlar ne hikmetse bunlarda kafa kafaya çarpışıyor ve oda ne dizinin ismi "çarpışma" çok komik gerçekten..dizi başlamadan özensiz ve baştan savma bir senaryo olduğu anlaşılmıştır. İlerleyen bölümlerde üretim olmayacak ve tez elden bitecek..ben bilirim..kapiş