Olağanüstü kurgusu,başka dünyalara kapı aralayan müzikleriyle gerçek anlamda başarılı bir yapıt."Ben gerçek bir sinema izleyicisiyim" diyen herkesin mutlaka izlemesi gereken,izlerken verdiği mesajları hiç belli etmeden veren,farkına vardığınızda tokat yemişe çeviren, izleyiciyi altüst eden bir filmdir "Crash". Tek kelimeyle mükemmel...
izlenmesi gereken bir film hepimiz hayatımızda bir çok tesadüfle yaşıyoruz farkında olmadan birazdaha görmeyi sağlıyor etrafta olanları... güzel bir kurgu izlemek isteyenler pişman olmaz.....
bence toplumsal olayları ve kişileri çok güzel şekilde bizlere anlatıyor ve çok şey öğretiyor.filmi izlerken sıkılır gibi oluyorsunuz ama filmin kaliteli olduğunu anlıyorsunuz filmin sonu falan bence çok güzel yapılmış 8.5/10 bence izlemeye değer
tek bir sahnede pek çok psikolojiyi birden işlemiş olması..hissedilen gerilim,nefret,üzüntü ve daha birçok dile gelmeyen duygu sözcüğünü uzun zamandır hiç bir filmde bu kadar hissetmemiştim..unutulmayacak sahnelere imza atan yönetmenin bu filmi kaçmaz.10/10
filmden çok etkilendim çok şey öğrendim, sinemada izlemek isterdim ama nasip olmadı. herşey harika, sahneler, diyaloglar, konunun akışı, bence herkes izlemeli. 10/10
Gerçekten oscarı hakedecek kalitede bir film Çarpışma. Okadar ustaya yapılmış, çevrilmiş, oynanmış bir film. Çok etkileyici. Etrafımızdaki abuk sabuk konulardan sonra böyle bir film izlemek çok büyüleyici. Herkesin ellerine sağlık..