mervefes
5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
anlatmaya çalıştığı şey çok basit aslında ama okadar çok kişi varki nerde ne oluyo kim kimin nesi karışıyo... filmi izledikten sonra kafam karmakarışık oldu oldu:( hayata dair önyargıları yıkan bi film ama yinede daha iyi filimler var kesinlikle:)
sıkıcı ve sürekli insanı bogan bi havası var. sadece ırkçılık işlenmiş nerdeyse...bu kadar puanı diil,oscar adaylığnı bile haketmiyo...gerçekten vasat ötesi konular filanda birbirine bağdaşmıyo zaten o yüsden olmalı; bi sinema dergisi promosyon veriyo DVDsini hatta...
bugun izleme fırsatı buldum filmi fena değil.ama daha büyük umutlarla izlemiştim.bence öyle oscarlık bi film değil çok abartılmış.ama genel olarak güzel.küçük kızın vurulduğunu sandıkları sahne etkileyiciydi.çok aman aman harika bir film değil ama izlerseniz fena olmaz..6/10
Bu filmi aksiyon diye izledim ama aksiyonla yakından uzaktan alakası yok. Oyüzden hareketli film isteyen izlemesin. Ama duygusal bir film olarak ii denebilir. Yönetmenin hakkını vermek lazım. Irkçılık konjusu mükemmel yakalamış.
yonetmen ırkcılıga oyle bır deginiyor ki sanki her yanda ırkcılık var ama yonetmen degirken o ırkları da elestiriyor... dikkatli izlenmeli derim... yonetmende sag gosterip sol sallıyor gibi.. oyunculuklar harika..
Alejandro Gonzalez Inarritu'nun paramparça aşklar ve köpekler filmi ile 21 gram filmini izledikten sonra çok başarısız geldi bana çarpışma..hele ki brokeback mountain dururken tam bir fiyaskoydu oscar'ı alması..akademi üyelerinin bu filme oscar vererek; oscar'ı hak edene verdiklerine olan inancım azalmışken, dibe vurmasını kolaylaştırdıkları için teşekker ediyorum burdan..
Genel olarak moonstoneun yorumuna katılsam da filmin genelinin gereksiz kalabalık olduğunu düşünüyorum. Daha az karakterle daha örülü ve sonunda açılan bir karmaşa anlatılabilirdi. Beklentilerimi karşılamadı ama kötü film diil..