işte sonunda aylardır arşive eklenmesini beklediğim filmle karşılaşabildim!=)öncelikle tek bir cümle kurmak istiyorum:erkekseniz,futbola hafiften de olsa bir ilginiz varsa,bu filmi beğenmemeniz zaten imkansız.ama bunlardan biri değilseniz bile çok büyük ihtimalle izlemeye doyamayacaksınız.gerçekten de arkadaşlık,kardeşlik,dostluk gibi yüce duyguların beden bulduğu bir film,çok beğenmiştim ilk izlediğimde ve zaten daha sonra en az bir 10 arkadaşıma da izlettim ve hep beraber yine beğendik.oyuncular da harika seçilmiş.denecek çok birşey yok,beğeneceksiniz!!ve hatta filmden sonra west hamli olacak ve durup durup im forever blowing bubblesı söyleyeceksiniz!!
Holiganizmi güzel bir şekilde anlatan bir film. Bazı mantık hataları olsa dahi ( hemen hemen hiçbir olayda polisin olmaması ve müdahale etmemesi ) izlenebilecek bir film. Kesinlikle vakit kaybı değil. Sonunu biraz güzelliştirmiş olsalar kusursuz olabilirdi. 7/10