Yeşil Sokak Holiganları
    Yeşil Sokak Holiganları hakkında görüşlerin ?

ozzy-badd
    ozzy-badd

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film...takımları için canlarını dahi vermeye hazır insanlar ve bunu bir irtibar meselesi için yabıorlar...film çok orjinal olmuş...özellikle kavga sahnesi çok iyi...yönetmen de elinden gelen herşei yabmış...oyunculuklar-senaryo-kurgu her şeyiyle 10 u hak eden bir yapım...
    tugceee-91
    tugceee-91

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    gerçekten izlenmesi gereken sürükleyici bir film...
    gordeslideniro
    gordeslideniro

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Sarhoş olmak ve dövüşmek. Hayatta başka yapacak ne varki başrolünde elijah woodin oynadığı ingilteredeki futbol holiganizmini anlatan sağlam bir film. west ham united ve milwall taraftarları arasındaki münasebetleri gayet iyi taşımıştır beyaz perdeye. filmde asıl alkış performansıyla göz dolduran pete dunham rolündeki charlie hunnamadır. işin ilginç yanı filmdeki charlie hunnamın oynadığı karakterin bir öğretmen olması, film holiganlığın sadece serseri insanların işi olmadığını da anlatıyor ve bu olaylar gerçek. ingilterede her yıl bir sürü kişi ölüyor ve yaralanıyor çok başarılı bir yapım holiganlar bu kadar iyi anlatılamazdı
    disi-kartal666
    disi-kartal666

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    süper bii filmdiii tek kelımeylee =)))
    aheyahey
    aheyahey

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    oldukça etkili bi film..soluksuz izledim..10/9
    Seza
    Seza

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    İlk filmi gayet başarılıydı. Devam filmini izledikten sonra bütün halinde bir yorum yaparım :)
    kurca88
    kurca88

8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    muhteşem !! muhteşem !! ve gene muhteşem !!
    enesnail
    enesnail

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    zamanı gelince ayakta durmak , zamanı gelince ayağı o yoldan çekmek. ne yazık ki insanın başına kötü bir olay gelmeden genelde bu kararı veremiyor , bilhassa durulması gereken son noktada. Mükemmel bir film. şiddetle tavsiye etmiyorum çünkü filmde yeterince şidddet var.
    hdyma
    hdyma

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    film iyi güzelde neden milwall taraftarlarını kötü holiganlar olarak lanse etmişler.. filmi izleyen herkes westham diyor.. çünkü onların holiganları iyi holigan!!! bu bakımdan objektiflik yakalanamamış.. ama film mükemmel.. forza tottenham..
    aysebusraeyuboglu
    aysebusraeyuboglu

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en güzel filmdi izlerken hiç bitmesin dedim sonu üzücü olsa dahi kesinlikle izlenmeye değer müthişti.. İzleyin...
    maytas
    maytas

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    İngilterenin yakın zamana kadar başını ağrıtan futbol holiganizmini bu kadar gerçekçi anlatan başka film görmedim.Herkesin, özellikle fanatik tafartar olan kişilerin mutlaka izlemesi gereken etkileyici mükemmel bir film. 8/10
    sefailhan
    sefailhan

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    sonu çok dramatik bitio tamamı dolu dolu bir film daha az önce tv 8 de izlemiştim bu ikinci izleyişim oldu .
    mrsandman
    mrsandman

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Son yıllarda bu kadar sıkı bir filme rastlamamıştım.
    koala70
    koala70

3 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Eşine az raslanır bir film.Hatırladığım kadarıyla bugüne kadar holiganları konu alan bir film izlememiştim.Bu ilk oluyor.Fakat film hakkındaki düşüncelerin nedir diye soracak olursanız?...kesinlikle izlenmesi gereken bir film derim.Taraftarların takımları için girdikleri ölümüne kavgaların konu alan bir film.Abartıdan uzuak,gerçeğe çok yakın sahneleri,oyuncuların performansaları,ve senaryonun gerçek olaylarla benzerliği filmin en ilgi çeken yanlarından.David Alexander,Oliver Allison,James Allison, ve hatta Joel Beckett gibi bir çok oyuncunun bu ilk beyaz perde deneyimi olmasına karşın gösterdiğikleri performans bence çok iyiydi.7,8/10
    korrayy1907
    korrayy1907

3 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    izlediğimen iyi filmler arsında çok etkileyici film.bitmtsini istemiyosun izlerken.herkese tavsiye ederim