Yeşil Sokak Holiganları
    Yeşil Sokak Holiganları hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Futbola ilgisi olmayanları bile çeken bir film...
    istanbulahm
    istanbulahm

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    filmi henüz yeni izledim.güzel konuları ele alıyor.bazı sahneleri gerçekten insanı hüzünlendiriyor.bir taraftar olarak izlerseniz zevk alacağınız yerler var ama o kadar da abartılacak bi film değil. bence 10/7
    intense-2
    intense-2

5 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Hiç bu kadar vurucu olabileceğini tahmin etmemiştim. Beklentimin çok üstünde çıktı. İyi film.
    keep4bans7er
    keep4bans7er

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    ' Onun yaşamı, bana zamanı gelince yerinde durmayı öğretmişti. Ölümü ise zamanı gelince ayağımı çekmem gerektiğini. Ona teşekkür etmek için bir daha asla şansım olmayacaktı. Ama bir bakıma onun onurunu yaşatabilirdim...'Evet benimde izlediğim en güzel filmlerden birisi. Arkadaşlık kardeşlik onur pişmanlık bu filmde herşey var. Hele birde filmin sonu, kimse böyle bitmesini istemezdi ve nedense herkes kendini bu sonuçlardan ötürü bir bakıma suçlu tuttu. Ve yukarıda yazdığımın alıntıdaki gibi onun onurunu bir şekilde yaşatmalıydı, belkide gerçek dostluk böyle birşeydi...
    _denizo_
    _denizo_

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    İlk duyulduğunda konusu iyi görünmeyebilir fakat gerçekten güzel bir film. İzlemek için tereddüt edilmemeli.
    Padme_Amidala
    Padme_Amidala

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    böyle film sewilmez mi'takım aşkı,aile aşkı,dostluk aşkı..bi de en yakışıklısından elemanlar :D ve en sewdiğim aksan..
    axi-mertcan
    axi-mertcan

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Mutlaka izlenmeli GSH ! 10/10
    Nur M.
    Nur M.

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    kızlarında erkeklerinde izleyebileceği mükemmel bir film izledikten sonra tuttuğun takıma daha bi yürekten bağlanıyosunuz
    derdicok
    derdicok

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    milwall fener west ham da gs oluor herhalde ;=) filmi izleyenlere söylüyorum matrix bile böyle sürüklemezdi matrix 1 hariç
    eMünazyr
    eMünazyr

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Ezber yok, sıradanlık yok... Harika bir oyunculul güzel bir konu ve dostluk duygularının şiir gibi şakıdığı bir rüya var...Bu rüyayı görmelisiniz...10/10
    Spike
    Spike

24 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Tam erkeklere göre bir film,sapına kadar Dostluk, Kardeşlik anlatıyor,kaçırmayın derim
    kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Film güzeldi, izlenesi bir havası vardı öylede oldu. Farklı bir konuya temas edilmiş ve başarıyla işlenmiş.
    sethazn
    sethazn

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    muhteşem bir filmdi dostluk kavramını en iyi şekilde anlatmış !!.. izlediğim en iyi filmler arasında mutlakaa izleyinnn !..
    ysnsrnl
    ysnsrnl

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim ve keyif aldığım 5 filmin içindedir 10/9
    berkqwer
    berkqwer

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok etkileyici bir film.Charlie Hunnam inanılmaz oynamış ve film çok iyi bitirilmiş.Mutlaka izleyin derim.