Babamın Kabusu
    Babamın Kabusu hakkında görüşlerin ?

KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

30 Kasım 2012 tarihinde eklendi
    3 günde bitirdim filmi parça parça izledim ama bitirdim sonunda ama birşey kazanmadım bu kadar durağan ve bu kadar bayat bir film izlemedim sizde izlemeyinnnnn ve canınızı kurtarın...
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Sıkmayan bir dramedi filmi olmuş...
    jamesbond-2
    jamesbond-2

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    hoş bir film.iş hayatını anlatıyor etkileyici konuşmalar ve sahneler var.oyuncular ve oyunculuklar çok iyi.sürükleyici,sıkılmadan izlenebilecek bir film.scarlett yine büyülüyor. onun dışındada çok bir şey yok.haftasonu kız arkadaşınızla dvd de izlenecek türde bir film.7/10
    emreavcar
    emreavcar

20 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    ...Paul Weitz'in filmi oyalayıcı, oyuncularının performanslarıyla keyifle izlense de farklı tadlar barındırmayan bir yapım...(5/10)
    t-26
    t-26

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
    açıkcası tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.that 70s showdan tanıdığım topher grace hatrına izledim ama pişman oldum diyebilirim.ne olduğunu anlayamadığım boş bir filmdi.aşk desen aşk yok,komedi desen komedi yok,dram desen o da yok gibi bişi,iş dünyasının inişlerinden,çıkışlarından bişiler anlatmaya çalışmışlar ama o da muallakta kalmış.yani kısaca belirsiz bi film.bittiğinde ee bu muydu yani demeniz muhtemel.5/10
    fazilzepzeki
    fazilzepzeki

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    normal bir film .....sinema için başka bir filmde şansınızı deneyin derim.tv lik bir film
    alici-utku
    alici-utku

9 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    film güzeldi.ama sonlarına doğru hafif temponun düştüğü söylenebilir.ama izlenmeyecek ir yapım değil.
    selma-tezer
    selma-tezer

15 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    ın good comany komedi dalında iyi bir film sayılabilir,Topher Grace ve Dennis Quaid çok iyi performans sergilemişler;eğlenceli bir film ama yoğun değil ve bana kalırsa da sonu daha güzel olabilirdi.....eğlenceli bir şeyler izleyip kafa dağıtmak için seyredilebilir....
    mrs-durden
    mrs-durden

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    iş dünyasının saçmalıklarını ve acımasızlıklarını kara mizah şeklinde veren bi film. bence çok güzeldi.
    gri-8
    gri-8

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Sıradan bir aile filmi. Sadece filmin bana ilginç gelen yanı, bir amerikan filmi olarak kapitalizme ve küreselleşmeya karşı mesaj vermeye çalışması. Fakat vermeye çalıştıkları mesajlarda o kadar cılız kalınmışki... Dennis Quaid'in göstermiş olduğu performans gözardı edilmemeli, olaylara tepki vermeden sadece mimikleri ile anlatım başarısı gerçekten güzel.

İzlenilmemesi kesinlikle kayba yol açmayacak bir film. 10/4 (vediğim dört puan sadece Dennis Quaid'in performansına)
    gitmelavinya
    gitmelavinya

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bir film...
    Scarlett Johansson çok iyi...
    en beğendiğim sahne scarlett'in; sevgiliyle yemek yiyecekken babasına yakalanmasının ardından restoran kapısında babasıyla yaşadığı tartışma;
    --Hani herşeyi anlatacaktın bana
    -baba, o zaman 5 yaşındaydım
    --Keşke olsaydın...
    tolqaaydn
    tolqaaydn

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    cok tatlı hos bır fılm bnce ne oldum dememelı ne olacagım demelı bu soz bu fılmde cok ii anlatılıyor seyretmenızı tavsıye ederım
    fpegasos
    fpegasos

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    boşuna bu filmle vaktinizi kaybetmeyin, sadece bir kaç tebessüm oluşuyor yüzünüzde, hiçbir getirisi yok.
    zsenucar
    zsenucar

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    film eglenceli sayılır... fakat filmin sonunu iyi baglayamamıslar.seyredilsede olur