bilirsiniz bir otobusle bir yere giderken muavin bir film takar ve genelde yüzlerce kere izlediğiniz ya da sevmeyeceğiniz türden bir film olur bu.ama bi keresinde bu filmi tamamen şansa (ki bu filmden haberim bile yoktu) izlemiştim yolculuk esnasında.çok hoşuma gitmiş hatta hiç sevmediğim otobüs yolculuğum da sayesinde gayet keyifli geçmişti.bence bir hayal kahramanını güzel anlatan oturmuş bir film.(muavin arkadaşa teşekkür bu arada )
zaman geçirmek için eğlenceli bir film,fazla bişey beklemek yanlış olur , niye bilmiyorum bu tarz filmlerin sonlarında herkes mutlu oluyor neden değişik finallaer düşünmüyorlar bıktık artık aynı sonları görmekten..
Film ilkine göre daha hareketli.Banderas yine vermiş rolünün hakkını.Hikayesi zaten herkesçe malum.Ondan olsa gerek ki bazı yorumlar olumsuz.Ama 'daha iyi olabilirdi' şeklindeki görüşe katılmama rağmen yine de eğlenceli bir film...