Coppalanın müthiş görsellikle çektiği film en iyi Drakula uyarlamalarından biri belki de en iyisi.Özellikle Oldman'ın muhteşem Drakula yorumunun damgasını vurduğu film gotik atmosferi ve etkileyici müziğiyle tam bir sinema şöleni sunuyor.
bu ne ask bu ne sevgi sanirim bircok kadin korkmalarina ragmen dracula ya asiktr bu filmde de gary oldman cok basarili ve oldukca cekiciydi film zaten bir klasik DRACULA tek kelime
arkadaşlar ben bu filmi izledim bence çok güzeldi ve bana göre korku filminden öte çokta romantik bir film di izledim hiçbir filmde bukadar yoğun bir duygu seli görmedim
Coppola’nın muhteşem yönetmenliğine ve atmosfere hayran kaldım. Bu güne kadar izlediğim en iyi vampir filmi, hele ki bu günlerde sırf ticari kaygılarla çekilen vampir filmlerinden sonra bu film ayakta alkışlanacak hale geliyor. Bu günün parası ve olanaklarıyla o zamankileri karşılaştırırsak Coppola’nın ne büyük yönetmen olduğunu anlıyoruz. Bir artı da Winona’ya. Winona Forever... Ancak Keanu Reaves’dan daha iyisini beklerdim, gerçekten çok kötüydü. Bu tür fantastik filmleri seviyorsanız kesinlikle bu filmi kaçırmayın ve o mistik atmosferi kesinlikle tadın. 8/10
bram stoker'ın romanıyla pek ilgisi yok. çoğu şeyi kafalarına göre karıştırmışlar / eklemişler / çıkartmışlar. ama ben sevemedim. çok daha iyisini beklerdim bu kadroyla ve bu imkanlarla. çoğu şey kopuk kalıyo. duygu veremiyo. etkileyemiyo.
oyuncu bakımından da keanu reeves hariç (çok durgun) hepsi iyi sayılabilir. özellikle gary oldman ve anthony hopkins tabii ki.
özellikle kitabı okuyanlar çok büyük umutlarla izlemesinler, perişan eder adamı. 4/10